??
Alınır Mı ???
O kadar para dökmeye gerek yok
![]()
XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Benim attıgım sizinkine göre alınır. Sizin attıgınız alınmaz. He ama ben olsam bu paraya 2. el bi RX 6900 XT kovalardım veya 3090.Alınır Mı ?
yapıştır geç 192 bit bir de cayır cayır oynarsınAlınır Mı ?
Pahalı.
Merhaba, bence almak isterse alsın. Almasında bir sakınca göremiyorum. O fiyata alınabilecek 2. el alternatifler olur tabi ki ama tercih meselesi.??
O kadar para dökmeye gerek yok
![]()
XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu da alınmaz 11499' a başka model vardı pahalı.Az üstüne bu var:
![]()
Asus ROG-STRIX-RX6800-O16G-GAMING 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG-STRIX-RX6800-O16G-GAMING 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG-STRIX-RX6800-O16G-GAMING 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Arkadaşın kendi attığı RX 6700XT den biraz daha iyi zaten %40 pahalı satılmayı haketmiyorMerhaba, bence almak isterse alsın. Almasında bir sakınca göremiyorum. O fiyata alınabilecek 2. el alternatifler olur tabi ki ama tercih meselesi.
Anlıyorum seni, ama dediğim gibi Zaten belli başlı markaların MSI'dır Asus'dur özel serileri genel olarak daha pahalı olur. O yüzden tercih meselesi bence.Bu da alınmaz 11499' a başka model vardı pahalı.
Arkadaşın kendi attığı RX 6700XT den biraz daha iyi zaten %40 pahalı satılmayı haketmiyor
Evet pahalı ancak arkadaş ROG istiyor sanırım o yüzden attım.Bu da alınmaz 11499' a başka model vardı pahalı.
Arkadaşın kendi attığı RX 6700XT den biraz daha iyi zaten %40 pahalı satılmayı haketmiyor
2. Elleri ne kadar kiBenim attıgım sizinkine göre alınır. Sizin attıgınız alınmaz. He ama ben olsam bu paraya 2. el bi RX 6900 XT kovalardım veya 3090.
8299 liraya 105 fps 12999 liraya 110 fps nasıl tercih meselesi olabilir onu tercih edenAnlıyorum seni, ama dediğim gibi Zaten belli başlı markaların MSI'dır Asus'dur özel serileri genel olarak daha pahalı olur. O yüzden tercih meselesi bence.
RX 6800' ün en ucuzu zaten şuan rog, ben direkt RX 6800 bu para etmez diyorumEvet pahalı ancak arkadaş ROG istiyor sanırım o yüzden attım.