Neler Yeni

Asus RGB Mousepad

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İnsanın kendini kandırması da kendine yapmış olduğu büyük bir iyilik bence çünkü kabul edilmiş bir kandırılma . Alan mutlu veren mutlu :) Mutluluk aramakla mutsuzluk aramak aynı şeyler aslında ikisinde de büyük ve küçük şeylerden oluşuyor. Yani kısacası şükretmeyi bilmeliyiz tabii hakkımızı da yedirmemeliyiz. Neyse boş yaptım 5 aydır felsefe dersi görmeyince ufak bir patlama yaşadım gibi :D .
haha olur reis böyle seyler.
bosver birak patlama enerji ciksin:) nasil olsa ip ipinden kopmus:p

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Es tut mir aufdringlich leid das es für dich nicht so einfach ist meine Angelegenheit zu lesen :)
Allerdings tue ich mich auch sehr schwer dies in Worten und taten zu erfassen .
Von daher gebe ich mein bestes :)

Es freut mich das du und meine anderen Freunde mich verstehen:)

saygilar kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis:) yanlisim olsa bile söyle.
böyle torpil veya su bu iyi diye olmaz.
adamin krali olsa bile, onu bile :) yerden indiriler.
Almancamın okulda 90 ın üstünde olmasına rağmen bir cümle bile anlayamadığımı farkettim :( İngilizce devam :D

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İnsanın kendini kandırması da kendine yapmış olduğu büyük bir iyilik bence çünkü kabul edilmiş bir kandırılma . Alan mutlu veren mutlu :) Mutluluk aramakla mutsuzluk aramak aynı şeyler aslında ikisinde de büyük ve küçük şeylerden oluşuyor. Yani kısacası şükretmeyi bilmeliyiz tabii hakkımızı da yedirmemeliyiz. Neyse boş yaptım 5 aydır felsefe dersi görmeyince ufak bir patlama yaşadım gibi :D .
Bakış açınızı sevdim. :)

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Es tut mir aufdringlich leid das es für dich nicht so einfach ist meine Angelegenheit zu lesen :)
Allerdings tue ich mich auch sehr schwer dies in Worten und taten zu erfassen .
Von daher gebe ich mein bestes :)

Es freut mich das du und meine anderen Freunde mich verstehen:)

saygilar kral

reis:) yanlisim olsa bile söyle.
böyle torpil veya su bu iyi diye olmaz.
adamin krali olsa bile, onu bile :) yerden indiriler.
Ich schätze deine Mühe, das Forum ist ohne dich sehr langweilig, du bist respektvoll und Meister, ich kann mehr oder weniger Deutsch Ich schaue auf Google Übersetzer Ich entschuldige mich, wenn ich falsch liege

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ich schätze deine Mühe, das Forum ist ohne dich sehr langweilig, du bist respektvoll und Meister, ich kann mehr oder weniger Deutsch Ich schaue auf Google Übersetzer Ich entschuldige mich, wenn ich falsch liege
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kral masallah:) nazar deymesin.
bu cok cok iyidi

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Almanca yazarken her ismi büyük yazmaya alışamayan tek ben miyim ? Okulda 2 sayfa ödev vermişlerdi 3 saatte yazamadım sürekli yanlış yap karala yenisini yaz.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Almanca yazarken her ismi büyük yazmaya alışamayan tek ben miyim ? Okulda 2 sayfa ödev vermişlerdi 3 saatte yazamadım sürekli yanlış yap karala yenisini yaz.
Reis
almancada sadece isimler büyük yazilir ve ondan sonra bunlara dikkat etmen gerekir:

Birisine Itab etinde IHR IHREN veya Sie büyük yazarsin ilk harfini.

sonra ücüncü etap

Ürünler veya dogada olan seyler büyük yazilir.
misal Auto veya Blume = araba veya cicek.

yani kisacasi elinde neyi tutabiliyorsan veya göre biliyorson bunlar büyük yazilir.
cünkü önem veriyorlar ve dikkat cekmek icin cümlede.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Böyle böyle geliştirirsin bende eşyaların cinsiyeti mi ne vardı ona çok şaşırmıştım

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Reis
almancada sadece isimler büyük yazilir ve ondan sonra bunlara dikkat etmen gerekir:

Birisine Itab etinde IHR IHREN veya Sie büyük yazarsin ilk harfini.

sonra ücüncü etap

Ürünler veya dogada olan seyler büyük yazilir.
misal Auto veya Blume = araba veya cicek.

yani kisacasi elinde neyi tutabiliyorsan veya göre biliyorson bunlar büyük yazilir.
cünkü önem veriyorlar ve dikkat cekmek icin cümlede.
Oha bana böyle anlatılmamıştı çok mantıklı elim de tutabildiğim her şey büyük yazılıyor. Teşekkür ederim. İşime çok yarar bu bilgi.

Böyle böyle geliştirirsin bende eşyaların cinsiyeti mi ne vardı ona çok şaşırmıştım
Zorlandığım tek konu şu ingilizce de olan he she it var ya onun Almanca haliydi biraz zorlayınca çözmüştüm çekimlerini.

Top Bottom