Neler Yeni

asus rog 3060ti ekran kartı aldım yardımcı olurmusunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
hepsi buradadan alınabilirmiki öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsiburadadan öyle bişey olmuyor

@makinist1234 hocam ödemeyi kredi kartı havale veya hesap kartı nasıl yaptınız bilmiyorum ama ben geçtiğimiz sene gaming gen le yine böyle para iadesi konusunda sıkıntı yaşamıştım ekran kartı alırken beni 1 hafta oyalamışlardı ki daha da oyalayacaklardı sakın kanmayın böyle şeylere paranızı zamanında iade etmezlerse direk bulunabiliyorsanız ters ibrazda bulunun derim
Ön bilgilendirme olarak yazmak istedim hani böyle bir durum yaşarsanız diye çünkü ben çok çabalamıştım iademi alabilmek için

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,291
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dostum sen iadeni al grubu takip et. Kartı biraz pahalı sipariş etmişsin. Grupta indirimin kokusunu alan arkadaşlar var. Müsaitsen gün içinde 2-3 saatte bir grubu sıcak fırsatları vs kontrol et. O fiyata konuda daha önce paylaşılan kartları rahatlıkla alırsın indirimde. Şimdiden hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
teşekkür ederim bakıcağım sürekli bir tek ekran kartım eksik ve ekran kartı konusunda biraz aceleci davranmışım

kime bulunucam bankayamı

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Asusda o sıkıntı var bende asus kartlar kullandım msi da kullandım birçok kart çeşiti ama msi ses konusunda daha başarılı olduğunu gördüm tabi soğutma performanslarına fazla dikkat etmedim sadece ses performansı idi benimki
Ben sistemi komple 12k ya aldigim için cok onemsemedim. Msi benim icin lüks kaçıyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
@makinist1234 hocam ödemeyi kredi kartı havale veya hesap kartı nasıl yaptınız bilmiyorum ama ben geçtiğimiz sene gaming gen le yine böyle para iadesi konusunda sıkıntı yaşamıştım ekran kartı alırken beni 1 hafta oyalamışlardı ki daha da oyalayacaklardı sakın kanmayın böyle şeylere paranızı zamanında iade etmezlerse direk bulunabiliyorsanız ters ibrazda bulunun derim
Ön bilgilendirme olarak yazmak istedim hani böyle bir durum yaşarsanız diye çünkü ben çok çabalamıştım iademi alabilmek için
onlaramı bankayamı

Ben sistemi komple 12k ya aldigim için cok onemsemedim. Msi benim icin lüks kaçıyordu.
12k gayet güzel fiyat hatta mükemmel kart zaten o kadar 😂
Fiyat işin içine girerse tabi ki de asus msi bakılmadan alınır hocam 😁

onlaramı bankayamı
Bankaya onlar adına yani onlara gerçekleştirdiğiniz ödeme adına ters ibrazda bulunucaksınız hocam fakat sadece kredi kartı ile gerçekleştirilen ödemelerde oluyor diye biliyorum ters ibraz olayı
Hani paranız zamanında iade edilmezse ön bilgi olması için söyledim böyle bir şey yapabilirsiniz diye
Gaming gen de ben böyle bir sorun yaşadım ve bir daha gaming gen deyince 2 kez düşünüyorum

Top Bottom