Donanım Adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
ASUS ROG 3070 Ti FurMark testinde sıcaklıkları nasıl?
termal macun var hocam elimde yenileyimmi sizce?İdeal.
gerek yok hot spot ve ısı farkı 20 yi geçmediği sürece bakım yapma ve vram sıcaklıkları için bir 15 20 dk bekle 110 dereceye kadar normaldirtermal macun var hocam elimde yenileyimmi sizce?
Zaten ROG serisi soğutma konusunda gayet başarılıdır değerler gayet normal.
ve evet termal macun sürünmez ekran kartına sürersen 2 haftaya ekran kartını bozarsıntermal macun var hocam elimde yenileyimmi sizce?
ve evet termal macun sürünmez ekran kartına sürersen 2 haftaya ekran kartını bozarsın
ne sürülür hocam bugune kadar hep termal macun sürdümMacun sürmen gpu chipsetlere guzumm
Termal pad kullanın daha sağlıklı ekran kartları zamanla esneme yapıyor termali dışarı atarne sürülür hocam bugune kadar hep termal macun sürdüm
hocam ekran kartının çipinden bahsediyorumTermal pad kullanın daha sağlıklı ekran kartları zamanla esneme yapıyor termali dışarı atar
Evet termal macun yine ekran kartı esneme yaptığı için atar termal macunu sadece ekran kartı tam oturmuş mu kontrol etmek için 1 biraz sürseniz yeterli zaten onun yerine termal pad kullanılacak sonrahocam ekran kartının çipinden bahsediyorum
Laptopta pumpout illetini çok yaşadim eskiden ne yazikki gpular içinde aynısı geçerli piyasadaki macunlar ilk 1 2 hafta süper tutuyor ama sonra sıcaklıklar salıyor. Eskiden yurtdışından ptm getirmek zahmetliydi ama şimdi trde trightin padi var chipset için onu al chipin üstüne koy bırak uzun süre ugrastirmazne sürülür hocam bugune kadar hep termal macun sürdüm
testin geçerliligi yok minimum 15 dk yapılması gerekiyor gerçek degerler için