Neler Yeni

Yardım Asus rog 360 hz 2 çeşidi var aralarındaki fark nedir yardımcı olur musunuz ?

Jonkey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
66

ASUS 24.5 ROG Swift PG259QNR 360Hz 1ms DP HDMI G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör​

ASUS ROG SWIFT 24.5″ PG259QN 360Hz 1ms HDR10 Fast IPS FHD G-sync Gaming Monitör​

bu ikisi arasındaki fark nedir ?
bilen biri yardımcı olur mu lütven ?

hepsiburada'dan özelliklerine hızlıca baktığımda birinde dahili hoparlör var görünüyor.

epey sitesinden bakınca reflex analyzer var birinde diğerinde yazmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şöyle İngilizce bir açıklama gördüm nette "The Asus ROG Swift PG259QNR is a refreshed version of the PG259QN, so there is no difference between them. The monitor has a matte black chassis while the stand has a gunmetal finish with copper accents that indicate that it is a ROG Swift flagship model." R olanı yenilenmiş versiyonmuş, bir fark yokmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şöyle de bir konu açılmış.

bir tane ayak veriyorlar da Reflex Latency Analyzer diye bişey var çok farkı var mı onu bilmiyorum ? yardımcı olucak yeni aldım eski modelini almışım galiba fark var ise değişim yapıcam

Öyle bir imkan varsa, fiyat farkı vermeyecekseniz veya makul bir fiyat olursa bir üst modelini almak tabi ki de daha mantıklı bir hareket olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,924
Üyeler
173,279
Son üye
m1ka7654
Geri