Noysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 431
bence gider hocam renkleri epey canlı ve güzel bir monitör, hoşunuza gideceğine inanıyorum.Hocam fps oyunları oynuyorum gider mi bana![]()
bence gider hocam renkleri epey canlı ve güzel bir monitör, hoşunuza gideceğine inanıyorum.Hocam fps oyunları oynuyorum gider mi bana![]()
çok kararsızım pubg oynuyorum sadece şuan 24' alsam pişman olur muyum veya 27 2k alsam pişman olur muyumbence gider hocam renkleri epey canlı ve güzel bir monitör, hoşunuza gideceğine inanıyorum.
Rog çok premium hissettiriyor fotoğraflardan kesinlikle tufu kullanması çok keyifli olacaktırSizce 4070 supere
Yoksa![]()
ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.www.gaming.gen.tr
Başka öneriniz varsa onlarda olur sizce Rog kalitesine değer mi![]()
Asus Tuf Gamıng VG27AQ3A 27" QHD Adaptive Sync Fast IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus Tuf Gamıng VG27AQ3A 27www.n11.com
hocam bende ki şekli böyle (solda ki), zehri salalımçok kararsızım pubg oynuyorum sadece şuan 24' alsam pişman olur muyum veya 27 2k alsam pişman olur muyum![]()
hocam monitör güzelde pubg de 1080 p oynayacağımhocam bende ki şekli böyle (solda ki), zehri salalım![]()
1080'p oynayacaksanız bence almayı 2k monitörü çünkühocam monitör güzelde pubg de 1080 p oynayacağım![]()