The_efec
80+
Dahası
https://www.hepsiburada.com/msi-27-...d=6ejx6677k5mfnxul&url_src=and-product-detail ben kendim için bunu almayı planlıyorum
Valla hocam bende bunlara baktım pek önermiyorlardı nedenini pek hatırlamıyorum ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü 0.5ms olması rog da iyihttps://www.hepsiburada.com/msi-27-...d=6ejx6677k5mfnxul&url_src=and-product-detail ben kendim için bunu almayı planlıyorum
Hocam peki MSI olanlar sizce nasıl 180hz 0.5 ms rogdan iyi midir acabaO attığınız TUF modelinin parlaklığı çok düşük hocam bunu alabilirsiniz.ROG ile arada 1000 liralık fark var ekranda ufak artıları var Rog’un ama TUF modelinde de ekstra hoparlörü var.Şahsen TUF alırdım.Son karar sizin ama kesinlikle attığınız TUF olmaz.250nit parlaklık çok az.
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam forumda geçenlerde MSİ’ın bu fiyattaki monitörlerinden birini(bu mu emin değilim) birisi 3 kere alıp iade etmişti ölü piksel çıkma olasılığından dolayı.Valla hocam bende bunlara baktım pek önermiyorlardı nedenini pek hatırlamıyorum ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü 0.5ms olması rog da iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam peki MSI olanlar sizce nasıl 180hz 0.5 ms rogdan iyi midir acaba
Anladım düşük satılmasının nednei var yani benim kafam rahat olsun hocam Rog veya Tuf iyidir sağolun yardım içinHocam forumda geçenlerde MSİ’ın bu fiyattaki monitörlerinden birini(bu mu emin değilim) birisi 3 kere alıp iade etmişti ölü piksel çıkma olasılığından dolayı.
Onun dışında ms değeri güzel ama parlaklığı biraz daha düşük ve renk değerleri de düşük hocam tuf ve roga göre.
Bazen o fiyat bantlarına Philips Evnia 27 0.5 ms 180 Hz olan modeli de düşüyor .O da çok güzel bi monitör hocam takip edebilirsiniz.Anladım düşük satılmasının nednei var yani benim kafam rahat olsun hocam Rog veya Tuf iyidir sağolun yardım için
Tamamdır sağolun hocamBazen o fiyat bantlarına Philips Evnia 27 0.5 ms 180 Hz olan modeli de düşüyor .O da çok güzel bi monitör hocam takip edebilirsiniz.
Tamamdır sağolun hocam
Bilmiyorum hocam buda olabilir Rog da iyi buny mu alayım ne farkları var onu merak ettim![]()
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms 2K HDR - PttAVM.com - 2025
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms 2K HDR400 IPS Yükseklik Ayarlı Pivot Gaming Monitör uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2025www.pttavm.com
Dediğim monitör bu hocam aralarında en iyisi bu monitör.
rog u güncel olarak kullanıyorum muhteşem bir monitör.Sizce 4070 supere
Yoksa![]()
ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.www.gaming.gen.tr
Başka öneriniz varsa onlarda olur sizce Rog kalitesine değer mi![]()
Asus Tuf Gamıng VG27AQ3A 27" QHD Adaptive Sync Fast IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus Tuf Gamıng VG27AQ3A 27www.n11.com
Hocam daha parlak ekran,daha canlı kontrast oranı vs. ROG da iyi ama Philips evnia bence çok iyi bu fiyatlara.Bilmiyorum hocam buda olabilir Rog da iyi buny mu alayım ne farkları var onu merak ettim
rog u güncel olarak kullanıyorum muhteşem bir monitör.
Valla hocam Rog aldım sağol her şey içinHocam daha parlak ekran,daha canlı kontrast oranı vs. ROG da iyi ama Philips evnia bence çok iyi bu fiyatlara.
Hayırlı olsun hocam güzel monitör.Valla hocam Rog aldım sağol her şey için
Hocam fps oyunları oynuyorum gider mi banarog u güncel olarak kullanıyorum muhteşem bir monitör.