Neler Yeni

Asus Rog 2k mı yoksa Tuf 2k monitör mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alparslan Koç
Valla hocam bende bunlara baktım pek önermiyorlardı nedenini pek hatırlamıyorum ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü 0.5ms olması rog da iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

O attığınız TUF modelinin parlaklığı çok düşük hocam bunu alabilirsiniz.ROG ile arada 1000 liralık fark var ekranda ufak artıları var Rog’un ama TUF modelinde de ekstra hoparlörü var.Şahsen TUF alırdım.Son karar sizin ama kesinlikle attığınız TUF olmaz.250nit parlaklık çok az.

Hocam peki MSI olanlar sizce nasıl 180hz 0.5 ms rogdan iyi midir acaba

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Valla hocam bende bunlara baktım pek önermiyorlardı nedenini pek hatırlamıyorum ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü 0.5ms olması rog da iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki MSI olanlar sizce nasıl 180hz 0.5 ms rogdan iyi midir acaba
Hocam forumda geçenlerde MSİ’ın bu fiyattaki monitörlerinden birini(bu mu emin değilim) birisi 3 kere alıp iade etmişti ölü piksel çıkma olasılığından dolayı.

Onun dışında ms değeri güzel ama parlaklığı biraz daha düşük ve renk değerleri de düşük hocam tuf ve roga göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alparslan Koç
Hocam forumda geçenlerde MSİ’ın bu fiyattaki monitörlerinden birini(bu mu emin değilim) birisi 3 kere alıp iade etmişti ölü piksel çıkma olasılığından dolayı.

Onun dışında ms değeri güzel ama parlaklığı biraz daha düşük ve renk değerleri de düşük hocam tuf ve roga göre.
Anladım düşük satılmasının nednei var yani benim kafam rahat olsun hocam Rog veya Tuf iyidir sağolun yardım için

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Anladım düşük satılmasının nednei var yani benim kafam rahat olsun hocam Rog veya Tuf iyidir sağolun yardım için
Bazen o fiyat bantlarına Philips Evnia 27 0.5 ms 180 Hz olan modeli de düşüyor .O da çok güzel bi monitör hocam takip edebilirsiniz.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alparslan Koç

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Sizce 4070 supere
Yoksa
Başka öneriniz varsa onlarda olur sizce Rog kalitesine değer mi
rog u güncel olarak kullanıyorum muhteşem bir monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alparslan Koç
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,263
Üyeler
168,273