Asus Rog 2k mı yoksa Tuf 2k monitör mü?

Valla hocam bende bunlara baktım pek önermiyorlardı nedenini pek hatırlamıyorum ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü 0.5ms olması rog da iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O attığınız TUF modelinin parlaklığı çok düşük hocam bunu alabilirsiniz.ROG ile arada 1000 liralık fark var ekranda ufak artıları var Rog’un ama TUF modelinde de ekstra hoparlörü var.Şahsen TUF alırdım.Son karar sizin ama kesinlikle attığınız TUF olmaz.250nit parlaklık çok az.

Hocam peki MSI olanlar sizce nasıl 180hz 0.5 ms rogdan iyi midir acaba

Valla hocam bende bunlara baktım pek önermiyorlardı nedenini pek hatırlamıyorum ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü 0.5ms olması rog da iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki MSI olanlar sizce nasıl 180hz 0.5 ms rogdan iyi midir acaba
Hocam forumda geçenlerde MSİ’ın bu fiyattaki monitörlerinden birini(bu mu emin değilim) birisi 3 kere alıp iade etmişti ölü piksel çıkma olasılığından dolayı.

Onun dışında ms değeri güzel ama parlaklığı biraz daha düşük ve renk değerleri de düşük hocam tuf ve roga göre.

Hocam forumda geçenlerde MSİ’ın bu fiyattaki monitörlerinden birini(bu mu emin değilim) birisi 3 kere alıp iade etmişti ölü piksel çıkma olasılığından dolayı.

Onun dışında ms değeri güzel ama parlaklığı biraz daha düşük ve renk değerleri de düşük hocam tuf ve roga göre.
Anladım düşük satılmasının nednei var yani benim kafam rahat olsun hocam Rog veya Tuf iyidir sağolun yardım için

Sizce 4070 supere
Yoksa
Başka öneriniz varsa onlarda olur sizce Rog kalitesine değer mi
rog u güncel olarak kullanıyorum muhteşem bir monitör.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,061
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri