Önceden aldığım, Hepsiburada satıcılı ürünlerin faturasına baktım. Hepsinde satın alım tarihleri doğru bir şekilde belirtilmiş. Fatura sonradan kesilse bile orada satın alım tarihi yazıyor. Asus koşullarında da şu şekilde belirtmiş: "Katılımcıların fatura/fişinde, satın alım tarihi ve fatura adresi belirtmelidir." Yani satın alım tarihine bakıyorlar. Bizim durumumuz da son derece geçerli bu durumda.Fatura kargoya ne zaman verilirse o günün tarihi şeklinde kesilir arkadaşlar
Eski aldığım, Hepsiburada satıcılı ürünlerin faturasına baktım. Hepsinde satın alım tarihleri doğru bir şekilde belirtilmiş. Fatura sonradan kesilse bile orada satın alım tarihi yazıyor. Asus koşullarında da şu şekilde belirtmiş: "Katılımcıların fatura/fişinde, satın alım tarihi ve fatura adresi belirtmelidir." Yani satın alım tarihine bakıyorlar. Bizim durumumuz da son derece geçerli bu durumda.
Cashback alabilecek miyim yardım
Hocam ben geri ödemeyi 90 küsur gün sonra aldımMerhaba, geçenlerde cashback kampanyasına başvurmuştum. Sonuç olarak baktığımda "Approved" yazıyor. Bu onaylandı anlamına mı geliyor? Daha önce yapan tecrübeli arkadaşlardan birisi yanıtlarsa sevinirim.
Bu arada Asus cashback kampanyasına İntel anakartlar ile devam ediyor.