Yardım Asus ROG B850-G mi Aorus B850m mi?

Reaksiyon skoru
42

Şahsen x870 olaral attığımı alırım

Kasam ATX desteklemiyor, bir de Beyaz sistem diziyorum siyah anakart almaya pek sıcak bakmıyorum

Şu mortar aşırı iyi bir anakart, ama tuzlu işte

Konu sahibi o aorus model 10k idi 3-4 gün öncesine kadar sinerjide, sanırım stok bitmiş bence biraz bekleyip 10k lara geri düşerse o fiyata aorus elite alınabilir. Şu attıkların B850m için çok yüksek fiyatlar bence.
Aynı kartın b650m i var aorus elite yine.

Konu sahibi o aorus model 10k idi 3-4 gün öncesine kadar sinerjide, sanırım stok bitmiş bence biraz bekleyip 10k lara geri düşerse o fiyata aorus elite alınabilir. Şu attıkların B850m için çok yüksek fiyatlar bence.
Daha dün akşam 10k idi sabah alırım dedim sabaha stok bitti

Eh yapıcak bişi yok arkadaşın istwğine onlar uyuyor birde evet mortae aşırı iti cidden ama arkadai siyah istemiyormuş işte x870 mantıklı ama oda kasa atx desteklemiyormuş

Eh yapıcak bişi yok arkadaşın istwğine onlar uyuyor birde evet mortae aşırı iti cidden ama arkadai siyah istemiyormuş işte x870 mantıklı ama oda kasa atx desteklemiyormuş
Yok benim 2. mesaj konu sahibine idi, onun attığı modeller b850m için çok pahalı dedim şuanki fiyatlarıyla.

Bu mortarın olayı ne tam olarak, artık beyaz anakart çıkmazsa siyah almayı düşünüyorum, 1 haftadır bilgisayarsız kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,012
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri