🔥İndirim ASUS ROG Cetra True Wireless 3099 TL

sen asus rog strix go 2.4' ye çok iyi diyosun şimdi ne kadar dinlenir tavsiyelerin bilemedim :D
Fiyatına göre o da güzel kulaklık zaten. 2 bin tl bandında kulaklıklardan ne beklediğine bağlı. İsteyen gitsin 3 bine bluetoothlu pubg mobil kulaklığı alsın bana ne? Hem satıcı amazon zaten kaybedecek ne var ki yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına göre o da güzel kulaklık zaten. 2 bin TL bandında kulaklıklardan ne beklediğine bağlı. İsteyen gitsin 3 bine bluetoothlu PUBG mobil kulaklığı alsın bana ne? Hem satıcı amazon zaten kaybedecek ne var ki yani?
Ben hiçbir zaman ne üdüğü belirsiz markaların ürünlerini önermedim şu ana kadar, misal o rog strix 2.4 gibi ürünlerde bazen kronik sorunlar olabiliyor hani, yalan olmasın. Ama kutu içeriğinden kutusuna kadar premium hissiyatı veriyorlar ve dediğim gibi 2 bin tl bandında bu bahsettiğim kulaklıklar. Bence bu fiyatlara göre gayet okay, parası olanlar zaten g pro x 2 lightspeed alsın 12 bine veya rog cetra speednova alsın 8 bin TL'ye.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: agno
kulaklıkta haklısın go 2.4 o kadar kötü değil bence tam bir fp ürünü kablosuz olarak ama.
Fiyatına göre o da güzel kulaklık zaten. 2 bin TL bandında kulaklıklardan ne beklediğine bağlı. İsteyen gitsin 3 bine bluetoothlu PUBG mobil kulaklığı alsın bana ne? Hem satıcı amazon zaten kaybedecek ne var ki yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hiçbir zaman ne üdüğü belirsiz markaların ürünlerini önermedim şu ana kadar, misal o rog strix 2.4 gibi ürünlerde bazen kronik sorunlar olabiliyor hani, yalan olmasın. Ama kutu içeriğinden kutusuna kadar premium hissiyatı veriyorlar ve dediğim gibi 2 bin TL bandında bu bahsettiğim kulaklıklar. Bence bu fiyatlara göre gayet okay, parası olanlar zaten g pro x 2 lightspeed alsın 12 bine veya rog cetra speednova alsın 8 bin TL'ye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,197
Üyeler
184,748
Son üye
Çalışkan45
Geri