🔥İndirim ASUS ROG Cetra True Wireless Speednova Kulakiçi Kulaklık 6599TL

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,493
Benim gibi pc'de kulak üstü kulaklık takamayan kişiler için gerekli bir kulaklık.
2.4 ghz ile bağlandığı için gecikme olmuyor.
Ama piyasadaki en pahalı bt kulaklıkla bile pc'de oyun oynamak isteyen gecikmeyi çok rahat hissedersin.
Sennheiser tws4 kulaklığım ile cs2 deniyim dedim. Silahı sıkıyorum ses 1 saniye sonra geliyor :D.
Bu kulaklığın daha ucuz versiyonları mevcut. Benimde kullandığım 2400'e satılan anker vrp10 gibi.
Veya 4300'e satılan Razer hyperspeed gibi.
Ürün linki;

Çok güzel duruyor ama ihtiyacım (ve param) yok
Bir de kulaklıkla dışarı çıkmak korkutuyor beni düşünsene birisi kapıp kaçsa gitti 6000 lira zaten kulaktan çıkması çok kolay bir şey

Son düzenleme:
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. ANC rezalet: low - high -off ve ortam sesi. Low ve high arasında zerre fark yok ve tam olarak engellemiyor. Samsung buds2 den sonra attan inip eşşeğe binmek gibi resmen fiyatı bilmem kaç katı olmasına ramen... ayrıca ses kalitesi tek kanala düşüyor mic kullanırken. Kutusu elinden firlıyor açmaya çalışırken insan dışının materyalini ona göre seçer dimi.. parmak izi bırakıyor kutunun içi de dışı da. REZALET tek kelimeyle

Çok güzel duruyor ama ihtiyacım (ve param) yok
Bir de kulaklıkla dışarı çıkmak korkutuyor beni düşünsene birisi kapıp kaçsa gitti 6000 lira zaten kulaktan çıkması çok kolay bir şey
Aga kulak içi e bu kadar lara vermeye gerek yok zaten bence geçen xiaomi omthing modeli teknosada 321 tl ye indi aldım sesi bataryası gayet iyi fazla bile

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. ANC rezalet: low - high -off ve ortam sesi. Low ve high arasında zerre fark yok ve tam olarak engellemiyor. Samsung buds2 den sonra attan inip eşşeğe binmek gibi resmen fiyatı bilmem kaç katı olmasına ramen... ayrıca ses kalitesi tek kanala düşüyor mic kullanırken. Kutusu elinden firlıyor açmaya çalışırken insan dışının materyalini ona göre seçer dimi.. parmak izi bırakıyor kutunun içi de dışı da. REZALET tek kelimeyle
Dostum müzik dinlemek için zaten böyle kulakliklar alınmaz. Kimse müziği iyi demedi. Böyle kulaklıkların amacı CS2 gibi oyunlarda ses kasmaktir.
Zaten müzik dinlemek gibi bir amacın varsa bu fiyata çok daha iyi kulaklıklar mevcut.

hocam 4 bin civarında headset kablosuz bulursan beni etiketler msinin sana zahmet

Benim gibi pc'de kulak üstü kulaklık takamayan kişiler için gerekli bir kulaklık.
2.4 ghz ile bağlandığı için gecikme olmuyor.
Ama piyasadaki en pahalı bt kulaklıkla bile pc'de oyun oynamak isteyen gecikmeyi çok rahat hissedersin.
Sennheiser tws4 kulaklığım ile cs2 deniyim dedim. Silahı sıkıyorum ses 1 saniye sonra geliyor :D.
Bu kulaklığın daha ucuz versiyonları mevcut. Benimde kullandığım 2400'e satılan anker vrp10 gibi.
Veya 4300'e satılan Razer hyperspeed gibi.
Ürün linki;
Bence PC'de kulak içi kullanacaklar için IEM kulaklık almak daha mantıklı.

Geri