🔥İndirim ASUS ROG Cetra True Wireless Speednova Kulakiçi Kulaklık 6599TL

Mutfağa su içmeye giderken kasayı da götürebilirsin yanında. Biraz riskli IEM :D
Ben mutfağa su için gitmiyorum odada 2 litrelik suluk var :D. Kablolu kullanabilirim diyenler için IEM almak çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır kablosuz isteyenler için bir fikrim yok.

Dostum müzik dinlemek için zaten böyle kulakliklar alınmaz. Kimse müziği iyi demedi. Böyle kulaklıkların amacı CS2 gibi oyunlarda ses kasmaktir.
Zaten müzik dinlemek gibi bir amacın varsa bu fiyata çok daha iyi kulaklıklar mevcut.
ses kasmak için mic kullanmayacan. mic açınca mono oluyor. açınca adam her yerden geliyormuş gibi geliyor sesi. arkadaş grubuyla oynarken kullanamıyorum ne anladım ben bu işten?

vallahi ben senelerdir anker soundcore p3 anc kullanıyorum anc mükemmel seslerdede gecikme yok dark'ın bluethooth dongle ı var cs de denemedim ama gayet kullanışlı yanda jbl quantum 600 var bayağıdır takmıyorum :D

Mic açınca mono olduğu nerede yazıyor?
Kullandığım için biliyorum bir yerde yazması gerekmiyor.. Ayrıca ekran görüntüsündeki de RTINGS değerlendirmesi. Konu mesajında dediğinin aksine gecikmesi oyun oynamak için çok yüksek yazmışlar. Adamlar (profesyoneller) vasat demiş direkt. Millet kullanmadığı şeyleri övmeyi çok seviyor ya...

1730135220894.png

Buna bu para verilmez bence, 1500-2500 TL'ye Shenzhenaudio'dan f/p iem kulaklık alınıyor bu fiyata. Bunu alacağına Simgot ew200, ew300, moondrop lan yada truthear zero al paranın gerisi cebinde kalsın. Yanına birde 3.5 mm jak uzatma al miss.

Geri