Asus Rog Gladius II Origin Alınır mı?

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,876
İncehesap gaming gecesinde indirime girip duruyor. Bu optik, sensör vs. den pek anlamıyorum. Genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Valo cs tarzı. Bu mouse 350TL ye alınır mı?

İncehesap gaming gecesinde indirime girip duruyor. Bu optik, sensör vs. den pek anlamıyorum. Genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Valo cs tarzı. Bu mouse 350TL ye alınır mı?

Pmw 3360 kullanıyor. Omen 600 sensörü ile aynı sensör. Fiyatına değmez.
Hp Omen Reactor veya Razer Deathadder V2 mini çok daha iyi alternatifler.

350 TL'ye daha iyi seçenekler var.

Pmw 3360 kullanıyor. Omen 600 sensörü ile aynı sensör. Fiyatına değmez.
Hp Omen Reactor veya Razer Deathadder V2 mini çok daha iyi alternatifler.
Sessiz olması çok önemli ben de mouse için. Malzeme kalitesi de sessiz olması kadar önemli. Bunlar göze alınarak Razer Deathadder V2 mini alınabilir mi ?

Sessiz olması çok önemli ben de mouse için. Malzeme kalitesi de sessiz olması kadar önemli. Bunlar göze alınarak Razer Deathadder V2 mini alınabilir mi ?
Hiç kullanmadım net bir şey söyleyemiyorum. Omen Reactor kullanıyorum ben ve oldukça sessiz.

alacaksan şu anda incehesapta indirimde.https://www.incehesap.com/asus-rog-gladius-ii-core-kablolu-gaming-mouse-fiyati-44925/

Son düzenleme:
Yanlış link galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirime girebilme ihtimali var mı uzun zamandır piyasadan uzağım da.
Girse de alınabilecek bir fiyata düşmüyor genellikle.

Geri