Neler Yeni

ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz alınır mı

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Bu mouse alınır mı?

modeller arasında fark olurmu bilmem ama asus anakart aldım zamanında elektirikler gitti ve bios update yarım saatde anca yüklendiğinden anakartım çöp oldu şu andada asus rog gladious core mousunu kullanıyorum ilk aldığımda güzeldi ama yılın sonunda sürekli git gel yapmaya başladı mous tekerleğini yukarı kaydırıyorum aşşağı gidiyor vs kısaca asusun hiç bir şeyini önermiyorum

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Mahir
Piyasadaki en iyi sensörlerden birine sahip. Genel olarak rog ürünlerinin malzeme kalitesi de gayet güzel oluyor ama 79 gram bu fiyat için bence bir tık fazla ağır, şahsen o yüzden tercih etmezdim ama senin için sorun olmazsa alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasadaki en iyi sensörlerden birine sahip. Genel olarak rog ürünlerinin malzeme kalitesi de gayet güzel oluyor ama 79 gram bu fiyat için bence bir tık fazla ağır, şahsen o yüzden tercih etmezdim ama senin için sorun olmazsa alınabilir.
Hocam ağırlık hakkında bilgim yok nasıl olacağı hakkında sağlam mouse olsun yeter zaten aşırı derecede fps oyunları oynamam diye düşünüyorum daha çok arkadaşlarla takılmalıl oyunlar oynarım rahat ettirimi bu mouse

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Mahir
Hocam ağırlık hakkında bilgim yok nasıl olacağı hakkında sağlam mouse olsun yeter zaten aşırı derecede fps oyunları oynamam diye düşünüyorum daha çok arkadaşlarla takılmalıl oyunlar oynarım rahat ettirimi bu mouse
O zaman alınabilir. Şekil olarak da elin orta veya büyükse rahat edersin bununla muhtemelen. Uzun süre kullanan biri de yorumlarsa güzel olur herhangi bir problemle vs karşılaşmış mı vs öğrenmek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,646
Üyeler
163,860
Son üye
Tororosso
Top Bottom