Değer 2 aya yakındır kullanıyorum bu fiyata böyle kaliteli ürün bulmak zorGaming Genden alınca kampanya ile 1917 TL'ye geliyor. Sizce almaya değer mi?
Cihaz güzel fakat biraz bütçe meselesi bu işler, 2bine 2k ve 4k mouselar mevcut ha aralarında farkı hissedebilir miyiz orası tartışılır monitörlerdeki 144hz 240hz muhabbeti gibi farelerden birisi saniyede 1000 kere bildirim atıyor 4k olan ise saniyede 4000 kere bildirim aradaki 3000 bildirim farkını anlamak için robot olmak gerek bana göre ama şuda var aynı fiyata 4k mouse varken neden 1k alalım ?Gaming Genden alınca kampanya ile 1917 TL'ye geliyor. Sizce almaya değer mi?
Aynı şeyi bende düşündüğümden geçemiyorum. Beyaz rengi muazzam güzel ve rog azoth um var ikisi çok uyumlu olur ama yine de gereksiz buluyorum...Cihaz güzel fakat biraz bütçe meselesi bu işler, 2bine 2k ve 4k mouselar mevcut ha aralarında farkı hissedebilir miyiz orası tartışılır monitörlerdeki 144hz 240hz muhabbeti gibi farelerden birisi saniyede 1000 kere bildirim atıyor 4k olan ise saniyede 4000 kere bildirim aradaki 3000 bildirim farkını anlamak için robot olmak gerek bana göre ama şuda var aynı fiyata 4k mouse varken neden 1k alalım ?