Neler Yeni

ASUS ROG Keris fare nasıldır?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
Kablosuz mouse tavsiye ederim, e-sporcu değilseniz, biraz rahatlığınızı düşünmeniz ve yılın neredeyse 2024'e geldiğini vurgulamak isterim bu yüzden kablolu ekipmanlardan uzak durun BENCE, sadece kulaklığı kablolu alın hem mikrofon performansı hem de kafanızda sinyal yayan bir cihaz istemiyor iseniz.
Tam tersi konforunu düşünüyosan ilk başta alman gereken şey kablosuz kulaklık bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkay
Kullanıyorum fareyi 1 aydır orta elli ergonomik mouse sevenler için güzel bir mouse içinden yedek switch de çıkıyor daha sessiz ve daha yumuşak.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
o nasıl bir mouse

sensörü çok iyi switchleri güzel malzeme kalitesi de ortalama denebilir fiyatına göre çok iyi hem de kablosuz

oliveforge99

80+ Silver

sensörü çok iyi switchleri güzel malzeme kalitesi de ortalama denebilir fiyatına göre çok iyi hem de kablosuz
Keris kullandım. Cok dogru bir oneri

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Eagle

asus rogdan iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve de kablosuz olmasında eksi bir özellik varmı

Armi3067

80+ Bronze
Tam tersi konforunu düşünüyosan ilk başta alman gereken şey kablosuz kulaklık bence
ŞAHSEN tuvalaette kullanmıyaqcağım için ve sağlığımı düşündüğüm için telefonda bile kablolu kullanıyorum, kablosuz kulaklıkların ciddi bir zararı var kimse farkında dğil, genellikle takmıyorlarda bu yüzden kulaklık tarafında konfor için önemli olan bence kablo değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

en dandik kablosuz mouse 1000 liradan başlıyor kabloluyu 500-600 e alabiliyon
Şuanki mousemi alrıken fiyatı 600dü şuan ne kadar bilmiyorum ona göre tavsiyede bulundum.

Top Bottom