oliveforge99
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İkiside iyi mouselar birinin diğerine bariz üstünlüğü yok. Fiyatı iyi olanı alırdım benSİZCE?
İkiside iyi mouselar birinin diğerine bariz üstünlüğü yok. Fiyatı iyi olanı alırdım benSİZCE?
Hocam mouselerin şeklini karşılaştırmak için kullandığınız şey nedir?
elin küçükse alınabilir mouse viper mini ile aynı boyut benim elim viper minide kayboluyor sana kalmış bir şey alıp almamak karşılaştırıp bakarkadaşlar 500 TL bütçe için en iyi mouse bu değilmi
agam benimle eynlenir daha geçen ay 600 e aldım yaASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
büyük ele uygun değil rahat edemezsinArkadaşlar 500tl bütçem var Asus rog keris gayet güzel duruyor ama elim biraz büyük ve claw tarzı tutmuyorum nasıl olur sizce?
Bu kötü oldu işte bu bütçede büyük ele öneriniz varmı peki?agam benimle eynlenir daha geçen ay 600 e aldım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
büyük ele uygun değil rahat edemezsin
maalesef hakim değilim farelere sadece kullandığım için uyarmak istedimBu kötü oldu işte bu bütçede büyük ele öneriniz varmı peki?
Claw için uygun ama büyük ele çok gitmezArkadaşlar 500tl bütçem var Asus rog keris gayet güzel duruyor ama elim biraz büyük ve claw tarzı tutmuyorum nasıl olur sizce?