ASUS TUF RX 7900 XTXEkran kartınız nedir?
Sürücü hatası, yeşilde daha yeni 3 kişinin böyle konu açtığını gördüm. Redditte de bir sürü şikayet var.ASUS TUF RX 7900 XTX
Anladım hocam peki ne yapmalıyım garantisi devam ediyorum ayrıca amazondan aldım şuanda iade edebilirmiyim 1 buçuk yıldır kullanıyorum 2 olmak üzere kullanıyorum.Sürücü hatası, yeşilde daha yeni 3 kişinin böyle konu açtığını gördüm. Redditte de bir sürü şikayet var.
Ama bize “AMD düzeldi” dediler?
Merhabalar, yaklaşık 4 aydır RX 7700XT kartımı hem severek hem de nefret ederek kullanıyorum. İyiden iyiye kötüden kötüye yaşattığı şeyler oldu ve gerçekten artık bir konu açasım geldi. Bu bir inceleme videosu değildir, bu bir deneyim konusudur. Referans olarak kendi kartımı kullanacağım ancak...www.technopat.net
Çözüldü: Ekranda mor renkte pikseller cıkıyor
YouTube'da sayfada gezerken oluyor genellikte sebebi nedir sizce?www.technopat.net
Niye iade etmek istiyorsun ki? Önce driverlar ile vs. bir çözümlemeye çalışsaydın.Anladım hocam peki ne yapmalıyım garantisi devam ediyorum ayrıca amazondan aldım şuanda iade edebilirmiyim 1 buçuk yıldır kullanıyorum 2 olmak üzere kullanıyorum.
Yeni sürücüleri bekleyin. GPU bozuk olsa değişimle çözerdiniz, yeni gelecek ekran kartında da aynı şeyler olabilir. Servis kısmı uğraştırıcı. Baktınız düzelmiyor ondan sonra servise başvurursunuz. Olabilir böyle sorunlar.Anladım hocam peki ne yapmalıyım garantisi devam ediyorum ayrıca amazondan aldım şuanda iade edebilirmiyim 1 buçuk yıldır kullanıyorum 2 olmak üzere kullanıyorum.
Bilemedim ki hocam sonuçta şuana kadar düzeltemedim amd kendini ya 7000 serisinin en iyi ekran kartını bile alsak böyle sorunlar çıkartıyor amd birde bu hata hep aynı noktalarda olmuyor bazen yazılarda oluyor bazen görselde bile oluyor hatta benim paylaştığım resimde bile belli görselin üstünde bile var pembe pikselleşme sorunu çok değişik bir hata ilk defa karşılaştım bu sorunla.Niye iade etmek istiyorsun ki? Önce driverlar ile vs. bir çözümlemeye çalışsaydın.
Anladım hocam teşekkür ederim.Yeni sürücüleri bekleyin. GPU bozuk olsa değişimle çözerdiniz, yeni gelecek ekran kartında da aynı şeyler olabilir. Servis kısmı uğraştırıcı. Baktınız düzelmiyor ondan sonra servise başvurursunuz. Olabilir böyle sorunlar.
Birazdan deneyeceğim.Mevcut sürümü silip bi önceki sürüme geçerek de bi deneyebilirsin aynı sorun oluyor mu diye
25.4.1 deneyin.Birazdan deneyeceğim.
Çözüldü sorun 25.4.1 sürümü çözdü sorunu.25.4.1 deneyin.