Çözüldü✓ ASUS ROG PG27UCDM pembe pikseller

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
76
Merhaba arkadaşlar monitörümde (ASUS ROG PG27UCDM)sürekli pembe noktalar çıkıyor resmini koydum bazen Chroma de gezerken YouTube'da arama kısmındayken falan da çıkıyor neden acaba monitörüm bozuk mu acaba?

Ekler

• 2526.webp
    2526.webp
    1.3 MB · Hit: 32
Monitörden çok GPU gibi geldi bana ama yaşamadığım için bilemiyorum. GPU artifacting şeklinde bir araştır modelinde bakalım.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
ASUS TUF RX 7900 XTX
Sürücü hatası, yeşilde daha yeni 3 kişinin böyle konu açtığını gördüm. Redditte de bir sürü şikayet var.

Sürücü hatası, yeşilde daha yeni 3 kişinin böyle konu açtığını gördüm. Redditte de bir sürü şikayet var.
Anladım hocam peki ne yapmalıyım garantisi devam ediyorum ayrıca amazondan aldım şuanda iade edebilirmiyim 1 buçuk yıldır kullanıyorum 2 olmak üzere kullanıyorum.

Anladım hocam peki ne yapmalıyım garantisi devam ediyorum ayrıca amazondan aldım şuanda iade edebilirmiyim 1 buçuk yıldır kullanıyorum 2 olmak üzere kullanıyorum.
Niye iade etmek istiyorsun ki? Önce driverlar ile vs. bir çözümlemeye çalışsaydın.

• Beğen
Yeni sürücüleri bekleyin. GPU bozuk olsa değişimle çözerdiniz, yeni gelecek ekran kartında da aynı şeyler olabilir. Servis kısmı uğraştırıcı. Baktınız düzelmiyor ondan sonra servise başvurursunuz. Olabilir böyle sorunlar.

• Muhteşem
Niye iade etmek istiyorsun ki? Önce driverlar ile vs. bir çözümlemeye çalışsaydın.
Bilemedim ki hocam sonuçta şuana kadar düzeltemedim amd kendini ya 7000 serisinin en iyi ekran kartını bile alsak böyle sorunlar çıkartıyor amd birde bu hata hep aynı noktalarda olmuyor bazen yazılarda oluyor bazen görselde bile oluyor hatta benim paylaştığım resimde bile belli görselin üstünde bile var pembe pikselleşme sorunu çok değişik bir hata ilk defa karşılaştım bu sorunla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni sürücüleri bekleyin. GPU bozuk olsa değişimle çözerdiniz, yeni gelecek ekran kartında da aynı şeyler olabilir. Servis kısmı uğraştırıcı. Baktınız düzelmiyor ondan sonra servise başvurursunuz. Olabilir böyle sorunlar.
Anladım hocam teşekkür ederim.

Mevcut sürümü silip bi önceki sürüme geçerek de bi deneyebilirsin aynı sorun oluyor mu diye

• Beğen
Geri