Neler Yeni

Asus rog pugio 2 mi chahkram mi?

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Mevcut kullanmış olduğum mouse asus rog gladius 2 core ama kablolu, kablosuza geçmek istiyorum hangisini önerirsiniz gönlüm pugiodan yana.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
pugio 2 eline uyuyorsa alabilirsin. bunun disinda ikisi kiyas yapilamayacak kadar fiyat farkina sahip

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Mevcut kullanmış olduğum mouse asus rog gladius 2 core ama kablolu, kablosuza geçmek istiyorum hangisini önerirsiniz gönlüm pugiodan yana.
Chakram görünüş olarak beni daha fazla cezbetmesine rağmen aradaki 2 kat fiyat farkından pugio2 derim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
gladius 2 den pugio 2 ye geçtim ikisi de güzel mouselar pugio 2nin fiyatı kaç oluyodu unuttum ama alınabilir güzel mouse

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Şu an hali hazırda pugio 2 kullanıyorum ve gayet memnunum. Kablosuz usb ile 2.4 GHz destekliyor ve online oyunlarda yağ gibi akıyor. Tam şarj ettiğin zaman, ışıkları sürekli açık olsa bile 2-3 gün boyunca anca bitiyor şarjı. Ayrıca kutu içeriğinden küçük cımbız, 2 tane switch ve 4 tane yan makro tuşu çıkıyor yedek olarak.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Şu an hali hazırda pugio 2 kullanıyorum ve gayet memnunum. Kablosuz usb ile 2.4 GHz destekliyor ve online oyunlarda yağ gibi akıyor. Tam şarj ettiğin zaman, ışıkları sürekli açık olsa bile 2-3 gün boyunca anca bitiyor şarjı. Ayrıca kutu içeriğinden küçük cımbız, 2 tane switch ve 4 tane yan makro tuşu çıkıyor yedek olarak.
Yan makro tuşlarını takıp denedim merakımdan , onlar tuş iptali için çıkıyor sanırım yanları dümdüz oluyor takınca ve basılmıyor. Işıksız kullanım ömrü de bi 10 gün falan yani hızlı doluyor zaten bilginiz olsun.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Yan makro tuşlarını takıp denedim merakımdan , onlar tuş iptali için çıkıyor sanırım yanları dümdüz oluyor takınca ve basılmıyor. Işıksız kullanım ömrü de bi 10 gün falan yani hızlı doluyor zaten bilginiz olsun.
Denemedim ama dümdüz olması için koyacaklarını sanmıyorum. Akşam işim bitince deneyip haber veririm buradan.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj göstergesi gibi bir durum mevcut mu yoksa teklemeye mı başlıyor? Pugio fiyatı 599 liraya gelecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,856
Üyeler
163,892
Son üye
Unstated
Top Bottom