SerdarDemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 1000
Arada çok fiyat farkı var ama mouseların görüntüleri benzer asus rog pugio 2 mi rampage x-pike mı. Asus rog piguo 2 fiyat farkına değer bir mouse mu ?
Asusu yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum gayet de memnunum. Fakat bu bütçede daha iyileri alınabilir gibi geldi. Solak iseniz bilemem tab
Sizin tercihiniz hangi mouse olurdu kablosuz istiyorumAsusu yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum gayet de memnunum. Fakat bu bütçede daha iyileri alınabilir gibi geldi. Solak iseniz bilemem tabi.
Hocam farklı segment mouselar, bütçenizin durumuna göre alın bence. Paranız yetiyorsa asus kesinlikle üzmez.Sizin tercihiniz hangi mouse olurdu kablosuz istiyorum
Yalnız 2.5 3 arası daha iyi mouselar olabilir iyi araştırın derim.Hocam farklı segment mouselar, bütçenizin durumuna göre alın bence. Paranız yetiyorsa asus kesinlikle üzmez.
Asusdan daha iyi bu fiyatlarda bildiğiniz var mı sizin ? ÖnerebileceğinizHocam farklı segment mouselar, bütçenizin durumuna göre alın bence. Paranız yetiyorsa asus kesinlikle üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız 2.5 3 arası daha iyi mouselar olabilir iyi araştırın derim.
Hocam bilgim yok valla uzun süredir takip etmiyorum onları. X bütçe mouse önerisi diye konu açın isterseniz.Asusdan daha iyi bu fiyatlarda bildiğiniz var mı sizin ? Önerebileceğiniz