Kapatıyorum kapattım
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,048
Beyler kaç mm almam lazım
Hepsi resmen sakız gibi olmuştu
Hepsi resmen sakız gibi olmuştu
Ermişti yapış yapışBoyutlarını ölçebilseydin en sağlıklısı öyle olurdu tahminimce 1.5mm işini görecektir
Bunlar 1mm bunun gibi 1.5mm bakErmişti yapış yapış
Ekran kartına akmış
https://www.teknobiyotik.com/donani...-200x100mm-1mm-2-li-paket-ar-actpd00059a.html bunu aliyorum
Ya da bu
![]()
ARCTIC TP-3 Üstün Performanslı Termal PED 120x20mm / 1mm (4'lü Paket) (AR-ACTPD00056A) - Termal Pad - Overclock Aksesuar - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Yüksek Performans — Çok Yumuşak Silikon ve özel bir dolgu maddesine dayanan TP-3, özellikle üretim toleransları nedeniyle genellikle yakın aralıklı talaşların yükseklik farklılıkları oluştuğunda, yüksek performanslı pedlerden daha iyi performans gösterir. TP-3 son derece düşük sertliğe rağmen...www.teknobiyotik.com
Bunlar 1mm bunun gibi 1.5mm bak
![]()
Arctic TP-3 Üstün Performanslı Termal PED 120x20mm / 1.5mm (4'lü Paket) (ACTPD00057A) - Termal Pad - Overclock Aksesuar - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Yüksek Performans — Çok Yumuşak Silikon ve özel bir dolguya dayanan TP-3, özellikle yakın aralıklı yongaların yükseklik farkları genellikle üretim toleransları nedeniyle oluştuğunda yüksek performanslı pedlerden daha iyi performans gösterir. TP-3, son derece düşük sertliğe rağmen mükemmel termal...www.teknobiyotik.com