Güzel soğutma ama o kadar para vermeye gerek yok . işlemcinizi bilmiyorum ama galahad360 ve Pf360 yeterli olur diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar asus rog ryujin 360 nasıldır en iyi soğutuculardan mı
Güzeldir ama pahalıdır hiç gerek yoktur.
kaliteli olsun da önemli değilGüzel soğutma ama o kadar para vermeye gerek yok . işlemcinizi bilmiyorum ama galahad360 ve Pf360 yeterli olur diye düşünüyorum
Alabileceğin En Fiyakalı Hawli Ve Performanslı Sıvı Soğutmalardan Biridir.Merhaba arkadaşlar asus rog ryujin 360 nasıldır en iyi soğutuculardan mı
hocam sıvı soğutma konusunda baya bilgili gibisinizNoctua fanlarla desteklenmiştir tüm camia ve testlerde fiyat performans da ID-Cooling , Arctic , Alseye gibi markalar eziyor bu ürünleri ne gerek var o fiyata, hem rgb efekt tarafında ZoomFlow 360 XT modeli ne bak derim.
Bu soğutma gerçekten çok kötü fanları çok sesli çalışıyor ve hakkında tonlarca şikayet var. Pf360 , Galahad360 önerebilirsinizSence o kadar paraya kötü olma ihtimali var mıdır kardeşim, ama bence çok fazla bir fiyat.
COOLER MASTER Liquid ML360R RGB Fanlı Sıvı Soğutma Kiti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML360R RGB en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER Liquid ML360R RGB Fanlı Sıvı Soğutma Kiti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML360R RGB en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu bile fazlasıyla işini görür.