Neler Yeni

Asus ROG strix 5700 oc ısınma sorunu

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
garantiye yolla düzeltmeye çalışırlar olmadı tuf serisini yollarlar senin ki sıkıntılı model tufun soğutması daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana çok şey söylerdim de neyse.
sen bu kafayla kimseye bir şey soylemessin o kart alır eline anca aglarsın.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,623
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Galiba vidalarla alakalı sorun vardı. Garantisi düzeltiyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
abdullah kaç tane video cekti bu sorunlu diye sonra yeni versiyonlar geldi bakın bu sorun burdan düzelti diye.
burda takılan birisi illaki bu sorunları gormustur diye düşünüyorum.

O kartı alan ağlar la. ASUS AMD sorunlu. Bu kadar basit.
asus amd sorunlu değil sadece 1-2 modelinde thermal kısmında sorun vardı sonrada cıkan evo etiketi ile satılanlar düzeltildi bukadar.
1-2 model için komple markaya camur atmaya gerek yok.

T.P.G.

80+ Titanium
abdullah kaç tane video cekti bu sorunlu diye sonra yeni versiyonlar geldi bakın bu sorun burdan düzelti diye.
Ya sadece bunun için geldiyse?

asus amd sorunlu değil sadece 1-2 modelinde thermal kısmında sorun vardı sonrada cıkan evo etiketi ile satılanlar düzeltildi bukadar.
1-2 model için komple markaya camur atmaya gerek yok.
En üst seviye ROG larda bile sorun olmasını normal karsılıyorsan sana diyecek sozüm yok

Evo912

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
kerem can sert
amazon tr den 5700xt için yapılmış bir yorum "
Kart çok güzel.Uygun işlemciyle oyun oynarken 1440p de her türlü oyunda 60 fps üstü alıyorsunuz. Kendi türünün en iyi soğutma bloğuna sahiptir bu kart. Lakin fabrika çıkışlı hatası olan ürünler var . Eğer böyle bir ürün gelirse kart normalden çok ısınıyor. Nedeni ise soğutma bloğu ile kartı birleştiren vidaların uygun basınçla vidalanmaması. Bu durumda soğutma bloğu ağırlığı sebebiyle karttan ayrılıyor ve etkin bir soğutma olmuyor. Normalde kartın 75 derecenin üstüne çıkmaması gerekirken 80 90 a kadar sıcaklığı yükseliyor. Ama merak etmeyin , asus destek ekibini aradığınızda size uygun vidaları ve nasıl uygulanacağıyla ilgili talimatları adresinize gönderiyor ve sorunu çözebiliyorsunuz.

Kargolama nasıldı diyorsanız 2 günde elime sapasağlam ulaştı. Yaşadığım bu sorunu amazona iletseydim eminin ki iade kabul edecekti. Ben gerek görmedim.

1 yıldızı da yaşadığım bu sorundan dolayı kırıyorum çünkü bu kadar para verip böyle bir problem yaşamak hoş değil "

T.P.G.

80+ Titanium
ozaman daha büyük sıkıntı ben kımsenın bi gece aklına gelip sabah kalkamda su kartı aldıyım dediğini sanmıyorum. bi kart alıcak adam en az 2 hafta o kartı ıncelıyordur
Arkadaş belli ki ASUS a olan güvencesinden gitmiş almış. Bu kadar basit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alihan Hutoğlu
zzzzz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,205