Neler Yeni

Öneri ASUS ROG STRIX 6600xt fiyatına değer mi ?

Siz Hangisini Alırsınız ?

• 6600xt

Oylar: 0 0.0%
  • 6700xt

Oylar: 8 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    8

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Baktığımda fiyatı 9.200 görünüyor şimdi ben satmak istesem 1 sene oldu alalı 8 k dan satabilir miyim :D
Şimdi bu fiyata 6700xt almak varken neden rog 6600xt alsın ki insanlar ?
Demek istediğim sırf ismi rog strix diye 6700xt almak varken neden 6600xt alsın ? Hemde fiyatları kafa kafaya iken ?
Lütfen fanboyluk yapmadan düşüncelerinizi iletin :D

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
6600xt piyasası o kadar düşük ki :D 6700xt bile 5-5.5 max 6'ya alınabiliyor.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
6700XT Tabii ki. İmkanı yok ikinci el 6600XT'yi 8kdan satamazsın bu arada. Modeli ne olursa olsun

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,099
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Satamazsın. 5K falan ederi var.

milenix

80+ Gold
Baktığımda fiyatı 9.200 görünüyor şimdi ben satmak istesem 1 sene oldu alalı 8 k dan satabilir miyim :D
Şimdi bu fiyata 6700xt almak varken neden rog 6600xt alsın ki insanlar ?
Demek istediğim sırf ismi rog strix diye 6700xt almak varken neden 6600xt alsın ? Hemde fiyatları kafa kafaya iken ?
Lütfen fanboyluk yapmadan düşüncelerinizi iletin :D
8kya sıfır rx 6700xt bulunurken kimse rog diye ikinci el 6600xt almaz

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hangi akılla 9 bin fiyat biçiyor bunlar :D ve benim kartta hergün temizinden 1 kere wattman hatası veriyor siyah ekranda kalıyor ve pcye reset atmak zorunda kalıyorum. acaba servise göndersem iade yapma şansları var mıdır ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

8kya sıfır rx 6700xt bulunurken kimse rog diye ikinci el 6600xt almaz
rog hastası birine 6-7 k ya satabilir miyim ki acaba kafamda deli sorular :D

milenix

80+ Gold
Peki hangi akılla 9 bin fiyat biçiyor bunlar :D ve benim kartta hergün temizinden 1 kere wattman hatası veriyor siyah ekranda kalıyor ve pcye reset atmak zorunda kalıyorum. acaba servise göndersem iade yapma şansları var mıdır ki ?

rog hastası birine 6-7 k ya satabilir miyim ki acaba kafamda deli sorular :D
wattman amd kartların kaderi kurtulmak imkansız serviste hiç bir sonuç alamazsın değişim yapsalar bile yüksek ihtimal onda da yersin ve bu fiyatlarda satılabilmesinin nedeni de markasının asus (bildiğiniz gibi en kötü modelleride bizim ülkemizde gereksiz fiyata satılıyor) modelinin rog olması

o kartın ikinci eline o kadar para verecek "rog hastası" varsa gitsin bir tedavi olsun bence

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wattman amd kartların kaderi kurtulmak imkansız serviste hiç bir sonuç alamazsın değişim yapsalar bile yüksek ihtimal onda da yersin ve bu fiyatlarda satılabilmesinin nedeni de markasının asus (bildiğiniz gibi en kötü modelleride bizim ülkemizde gereksiz fiyata satılıyor) modelinin rog olması

o kartın ikinci eline o kadar para verecek "rog hastası" varsa gitsin bir tedavi olsun bence
neyse bi çılgınlık yapıp sarı siteye ilan açayım :D

ya varya geçen sene şubatta aldım mayısta skere gittim geldim piyasa o kadar düşmüşkü o kadar pişmanımki aldığıma ben çıkmasını beklerken düşüşe geçmiş :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,529
Üyeler
163,010
Son üye
Disconncy
Top Bottom