Neler Yeni

Yardım Asus Rog Strix Aura Alınır mı?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Hocam sisteminiz baya seksiymiş imzaya baktım da. Hayırlı olsun.
Ramler kötü de ddr5 ilk çıktığı zamanlar kıtlık vardı ucuza bunları bulduydum sonra cl30 veya 28 ramle değiştircem bi de 4k monitör dızlamam lazım. Alienware resmi olarak tr ye gelmiş güzel bi 4k monitör sürerlerse piyasaya ona çöküp 5 sene eklemeden kullanmayı düşünüyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Sakin ol kanka KDASLMŞQWELKQSLQWNKE
olm sakin la WKJQDJE
Knk kafayı yedim ama adam COUGAR bozuldu fsp bozulcak dio anlatıyorum anlamio napim daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merak ettiğin şey ses ve soğutmaya fsp hydro ve ptm lerde quiet mod var açarsın fan yavaş döner ses yapmaz. Ben açmıyorum ona rağmen ses falan yok. Fsp seviyesinde s tier bir PSU nun ısınacağını düşünmek saçmalık zaten. Ayrıca coilwhine yok bi şey yok tık demeden çalışıyor kasanın içinde. Cooler master ve Corsair PSU ları fason olarak başka marka üretiyo adını hatırlayamadım. Hem cooler master hem Corsair PSU karın 10 da 8 inde az çok coilwhine derdi var. Daha önce cm PSU kullandım. Zaten forumdaki Corsair PSU konularına bakarsan çoğunun coilwhine la alakalı açılmış konular olduğunu görürsün. Marka fanboyluğuna gerek yok fsp ne quite gibi markalar s tier premium markalarıdır. PSU sektöründe de bu ikisinden daha tanınmış bi marka yok. Ha illa ben fsp bilmiyorum vs. diyorsan da MSI MAG 850 ATX 3.0 al geç uğraşma. Paran da cebinde kalır

Corsair i fsp değil de başka bi marka üretiyordu. Seasonic ve bi marka daha vardı üretici olarak da hatırlayamadım
Fsp seasonic high power başka var mı yok diye biliyorum

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Knk kafayı yedim ama adam COUGAR bozuldu fsp bozulcak dio anlatıyorum anlamio napim daha

Corsair ve cm ye üst modellerde seasonic ve flextronic alt modellerde cwt üretiyomuş az önce baktım. Fsp be quite a PSU üretiyomuş bi kaç markaya daha üretiyo

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Corsair ve cm ye üst modellerde seasonic ve flextronic alt modellerde cwt üretiyomuş az önce baktım. Fsp be quite a PSU üretiyomuş bi kaç markaya daha üretiyo
Corsair hangi modelleri hocam link varmı modelin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ramler kötü de ddr5 ilk çıktığı zamanlar kıtlık vardı ucuza bunları bulduydum sonra cl30 veya 28 ramle değiştircem bi de 4k monitör dızlamam lazım. Alienware resmi olarak tr ye gelmiş güzel bi 4k monitör sürerlerse piyasaya ona çöküp 5 sene eklemeden kullanmayı düşünüyorum
ben de RX 6750 XT R5 7600 alıcam. 25 olamda önce RX 6800 XT alıcaktım.

Hocam sistemin dışarıdan fotoğrafını atabilir misiniz?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
ben de RX 6750 XT R5 7600 alıcam. 25 olamda önce RX 6800 XT alıcaktım.

Hocam sistemin dışarıdan fotoğrafını atabilir misiniz?
Eve geçince sallarım bi tane

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

EVGA var. Daha çok marka var fakat en başta gelen Seasonic FSP ve EVGA

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz

kanka sal arkadaşı benimsediği psu'nun fanboyluğunu yapıyor başka önerin varmı bundan iyi mi? diye dalga geçiyor :D

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
kanka sal arkadaşı benimsediği psu'nun fanboyluğunu yapıyor başka önerin varmı bundan iyi mi? diye dalga geçiyor :D
Arkadaş demek istemezdim ama ben technopat yazılarında var ama oradaki insanlar en azından sizin gibi laubali değillerdi siz neymişsiniz ben o markayı istemiyorum dediğimde başka öneri yaparmışım diyorum ve küfür etmiyorum sonuçta ve hala fanboyu diyorsunuz yeter adam akıllı öneri yapmıyorsun geliyorsun en son sayfaya yorum yapıyorsun yeter.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam zamanında bu forumu dinleyip cougar aldım sizin yüzünüzden benim 12 bin liralık kaybım oldu böyle bir şey ilk defa görüyorum ve hala fsp diyorsunuz ne kadar yüzsüzlük yapıyorsunuz önermeyin şu firmayı diyorum diyorsunki fanboyluk neyin fanboyluğunu yapacağım anlamadımki marka söylüyorum onların içinden önerin diyorum hala kendi bildiğiniz okuyorsunuz.
Cougar genel olarak iyi güç kaynaklarına sahip değil ki zaten, forumda bir ara herkese önerilen Sharkoon da öyle. Ama giriş seviyesi bir sistemde kullanılmasında sakınca olmayacak, Power Boost, Everest, Hadron, Platoon gibi saçma markalardan kat kat kaliteli modellerdir o yüzden önerilir.

Ha bir de her şey marka değildir orada model de önemlidir. Mesela Cooler Master Elite serisi sorunlu, Gigabyte ın bir modeli vardı o model de ağır sorunlu, hatta FSP ve Corsair in bile giriş seviyesi kalitesiz birkaç modeli var. Çünkü bu markalar ucuza da ürün satmak zorundalar ve ucuz bir güç kaynağının pahalılar kadar kaliteli olmasını kimse bekleyemez.

Son olarak Asus PSU konusunda kalite değil görünüş ve markasını satan bir firmadır, güç kaynakları yüksek fiyatlarından dolayı kaliteli olmakla beraber aynı fiyattaki rakiplerinden kalitesizdir, fiyatının hakkını vermez.

Birkaç gündür konularını görüyorum o yüzden sadece kabaca durumu özetlemek istedim.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Cougar genel olarak iyi güç kaynaklarına sahip değil ki zaten, forumda bir ara herkese önerilen Sharkoon da öyle. Ama giriş seviyesi bir sistemde kullanılmasında sakınca olmayacak, Power Boost, Everest, Hadron, Platoon gibi saçma markalardan kat kat kaliteli modellerdir o yüzden önerilir.

Ha bir de her şey marka değildir orada model de önemlidir. Mesela Cooler Master Elite serisi sorunlu, Gigabyte ın bir modeli vardı o model de ağır sorunlu, hatta FSP ve Corsair in bile giriş seviyesi kalitesiz birkaç modeli var. Çünkü bu markalar ucuza da ürün satmak zorundalar ve ucuz bir güç kaynağının pahalılar kadar kaliteli olmasını kimse bekleyemez.

Son olarak Asus PSU konusunda kalite değil görünüş ve markasını satan bir firmadır, güç kaynakları yüksek fiyatlarından dolayı kaliteli olmakla beraber aynı fiyattaki rakiplerinden kalitesizdir, fiyatının hakkını vermez.

Birkaç gündür konularını görüyorum o yüzden sadece kabaca durumu özetlemek istedim.
Hocam keşke sizin gibi burada yorum yapanlar tane tane açıklasa kafayı yedirttiler bu nasıl bir forumda fikir verme sanki görende fanboyluğunu yapıyorum asusun hangisi kaliteli ise ben onu alacağım belirtiyorum ama hayatta ölsemde fsp almayacağım söylüyorum hemen fanboy oluyorum sıktı.

Corsair shift 1000x hakkında ne düşünüyorsunuz.

Ve seri önerisi yapabilirmisiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,781
Üyeler
163,724
Son üye
Emrah yaşan
Top Bottom