Neler Yeni

Yardım Asus Rog Strix Aura Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
Dostum buradan aldığın öneri işine yaramadıysa seni zarara uğrattıysa neden hala buradan öneri istiyorsun ki? Kafanda olan model vardır açarsın YouTube dan inceleme videolarına bakarsın kafana yatarsa alırsın en temizi.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
FSP Hydro G Pro veya Hydro PTM Pro al geç Asus'a falan gerek yok. Ayrıca elektrik tesisatında da sorun varsa hangi PSU olursa olsun bir şey olma ihtimali var. 3-4 Yıldır aeroocol vx plus serisi kullanıyorum tık demedi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Dostum buradan aldığın öneri işine yaramadıysa seni zarara uğrattıysa neden hala buradan öneri istiyorsun ki? Kafanda olan model vardır açarsın YouTube dan inceleme videolarına bakarsın kafana yatarsa alırsın en temizi.
Reis o değil ben burdan şu bilgi istiyorum aslında sizde sert çıkıyorsunuz soğutması nasıl tam yük altında soba oluyor mu sessiz çalışıyor mu bu gibi birde bilindik olması için uğraşıyorum o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FSP Hydro G Pro veya Hydro PTM Pro al geç Asus'a falan gerek yok. Ayrıca elektrik tesisatında da sorun varsa hangi PSU olursa olsun bir şey olma ihtimali var. 3-4 Yıldır aeroocol vx plus serisi kullanıyorum tık demedi
Hocam akım önleyici varken patladı.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Reis o değil ben burdan şu bilgi istiyorum aslında sizde sert çıkıyorsunuz soğutması nasıl tam yük altında soba oluyor mu sessiz çalışıyor mu bu gibi birde bilindik olması için uğraşıyorum o kadar.

Sen fanboyluk yapıyorsun. Senin dediğin her şey Asus'a çıkıyor. Sen Asus al boşver dostum.

Bu PSU'nun üstüne daha bir PSU yok.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Hocam akım önleyicide bir yere kadar, ki akım önleyicinin kaliteside önemli.

Ayrıca FSP, MSI, Gigabyte gibi markalar dünya çapında bilindik ve güvenilir markalar. FSP PSU piyasasında vazgeçilmez bir marka zaten kalite konusunda.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sen fanboyluk yapıyorsun. Senin dediğin her şey Asus'a çıkıyor. Sen Asus al boşver dostum.

Bu PSU'nun üstüne daha bir PSU yok.

Bunu da alabilirsiniz ama PTM PRO daha iyi.

Ayrıca FSP, MSI, Gigabyte gibi markalar dünya çapında bilindik ve güvenilir markalar. FSP PSU piyasasında vazgeçilmez bir marka zaten kalite konusunda.
Arkadaş anlamıyor ki :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
Asus öneren yok dostum demekki kullanan da yok adam kullanmıyorsa nasıl yorum yapsın bak üstteki arkadaş kullanıyormuş tık demedi yazmış şimdi bende o ürün yokken nasıl söyleyeyim ürün çok kötü vs. Bende laptop var aynı ürünü kullanan adam beğenmedim demiş iade etmiş ben beğendim kullanıyorum. Herkesin deneyimi bir olmuyor. Kullandığın ürün öneri buradan geldi patladı diye hepsi patlayacak hali yok. Elektronik işi şans işi.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm

Hocam tamam iyide thermaltake asus corsair çöp mü bunların yanında.

Bunu da alabilirsiniz ama PTM PRO daha iyi.

Arkadaş anlamıyor ki :D
Fsp hangisi en iyisi.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Top Bottom