Neler Yeni

Yardım Asus Rog Strix Aura Alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,355
İsim
Bilal Tepe
Hocam benim asusta sadece alacağım psu asus rog strix aura bundan daha iyisi hangisi sadece Corsair thermaltake Cooler master.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cevap bekliyorum sizden.
Knk istediğini al hydro ptm varken ben rog Muş corsairmiş tipine dahi bakmam helwki thermaltake asla alınmaz MSI da keza öyle bence

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,355
İsim
Bilal Tepe
Cooler master nasıl birde fsp bir model önerdiniz linki var mı?
Tam bütçen ne dediğim model bu

Tam butceni atarsan ona göre en iyisini atarım

Atx 3.0 istersen bunu al geç

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Tam bütçen ne dediğim model bu

Tam butceni atarsan ona göre en iyisini atarım

Atx 3.0 istersen bunu al geç
8700TL hocam bütçem ona göre en iyisi ve soğutma konusunda ne güzelini atarsanız seviniri ve yeni nesil olsun.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,355
İsim
Bilal Tepe
8700TL hocam bütçem ona göre en iyisi ve soğutma konusunda ne güzelini atarsanız seviniri ve yeni nesil olsun.
Attığım fsp üstünü tanımıyorum o butcende en iyisi bu bence

Nays var ise 8900tl ye bunu alabilirsin lakin fsp den tek farkı LCD ekranı fsp 10 yıl garanti veriyor

n11'den Gigabyte Aorus GP-AP1200PM 1200W 80+ Platinum Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Attığım fsp üstünü tanımıyorum o butcende en iyisi bu bence

Nays var ise 8900tl ye bunu alabilirsin lakin fsp den tek farkı LCD ekranı fsp 10 yıl garanti veriyor

n11'den Gigabyte Aorus GP-AP1200PM 1200W 80+ Platinum Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Hocam aorus dc bir arkadaşta var hiç önermiyor o yüzden başka birde bu bütçede bana fsp önermeyiniz ama Corsair yada Cooler masterda alternatifler var mı?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,355
İsim
Bilal Tepe
Hocam aorus dc bir arkadaşta var hiç önermiyor o yüzden başka birde bu bütçede bana fsp önermeyiniz ama Corsair yada Cooler masterda alternatifler var mı?
Aorus bu modeli mi var da hiç önermiyor bu model taş gibi her markanın her ürünü iyi olmaz fanboyluk yapmaya devam et sen bu bütçede gidip Gold power al gjwoajdw iyi forumlar

Aorus bu modeli mi var da hiç önermiyor bu model taş gibi her markanın her ürünü iyi olmaz fanboyluk yapmaya devam et sen bu bütçede gidip Gold power al gjwoajdw iyi forumlar
Sana diyoz ki fsp ptm pro al sen hala Gold PSU at diyon cidden bu insanlar nie böyle ben sana Mercedes verion sen Renault volkswagen istiyon

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm

Sana diyoz ki fsp ptm pro al sen hala Gold PSU at diyon cidden bu insanlar nie böyle ben sana Mercedes verion sen Renault volkswagen istiyon
Hocam zamanında bu forumu dinleyip cougar aldım sizin yüzünüzden benim 12 bin liralık kaybım oldu böyle bir şey ilk defa görüyorum ve hala fsp diyorsunuz ne kadar yüzsüzlük yapıyorsunuz önermeyin şu firmayı diyorum diyorsunki fanboyluk neyin fanboyluğunu yapacağım anlamadımki marka söylüyorum onların içinden önerin diyorum hala kendi bildiğiniz okuyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
Bu konu sahibi arkadaş maalesef her konuda böyle kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor neden sürekli konu açıyor anlamıyorum. Yapılan her öneriyi bir başka kişiye daha onaylatma çabası var. Bir arkadaş Asus çok iyi deseydi konu bu kadar uzamayacaktı 😀

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Bu konu sahibi arkadaş maalesef her konuda böyle kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor neden sürekli konu açıyor anlamıyorum. Yapılan her öneriyi bir başka kişiye daha onaylatma çabası var. Bir arkadaş Asus çok iyi deseydi konu bu kadar uzamayacaktı 😀
Yok hocam ben şuan bu kadar konun uzamasından sıkıldım gittim corsair 1200w shift modelini aldım.

Kalite ve soğutma istedim kimse adam akıllı öneri yapmadı fsp fsp fsp sıktı zamanında cougar önerdiler patladı bunda hiç patlatmak istemedim.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Asus psu almayın abi ne gerek var RGB si görüntüsü hoş bilmem ne diye 8700 TL'ye PSU alınmaz. FSP psu piyasasının babasıdır. Önerdiği PSU'yu alın geçin.

Yok hocam ben şuan bu kadar konun uzamasından sıkıldım gittim corsair 1200w shift modelini aldım.

Kalite ve soğutma istedim kimse adam akıllı öneri yapmadı fsp fsp fsp sıktı zamanında cougar önerdiler patladı bunda hiç patlatmak istemedim.
Dostum COUGAR ile FSP aynı mı? FSP EN İYİ PSU'LARI ÜRETEN MARKADIR ABİ

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Asus psu almayın abi ne gerek var RGB si görüntüsü hoş bilmem ne diye 8700 TL'ye PSU alınmaz. FSP psu piyasasının babasıdır. Önerdiği PSU'yu alın geçin.

Abi tamamda zamanında 3 yıl önce herkes bunu önerdi gittim aldım geçen ay elimde patladı koskoca x570 ve m2 ssd 2tb 990 pro gitti o yüzden bu kadar önemsiyorum yoksa fsp de olur msi da olur başka markada olur.

Asus tercih etmemin sebepi kalitesi ve soğutmadaki başarısı yoksa bakmam.

Sizin 8700 önerdiğiniz nedir?

Top Bottom