Neler Yeni

Yardım Asus Rog Strix Aura Alınır mı?

Aykut D.

80+ Gold
Hocam sizden cevap bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz ne önerirsiniz?

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Asus neden önermediniz kötü mü?

Birde Corsair yada thermaltake.
kötü değil yazık paranıza pahalı sadece adam f\p ürün önermiş sadece.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
kötü değil yazık paranıza pahalı sadece adam f\p ürün önermiş sadece.
Ama şöyle düşündüm asus tamam pahalı ama adamlar sağlam soğutma ve malzeme kalitesi var diye baktım yoksa bakmam siz ne önerirsiniz 8700TL bütçede.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
benim anlamadığım illa asus alacaksan niye milletten tavsiye istiyosun? canın hangisini sitiyosa onu al geç kimseye de sorma. millet sana çeşit çeşit psu tavsiye etti sayfalarca hala asus alacam vs. diyosun. alacaksan al burada konu açıp mi,lleti niye uğraştırıyorsun ki

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,355
İsim
Bilal Tepe
Asus neden önermediniz kötü mü?

Birde Corsair yada thermaltake.
Fsp seasonic ve quiet varken thermaltake veya Asus veya MSI power bakılmaz Corsair de alınabilir ama fsp seasonic varken hiçbirine bakmam

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
benim anlamadığım illa asus alacaksan niye milletten tavsiye istiyosun? canın hangisini sitiyosa onu al geç kimseye de sorma. millet sana çeşit çeşit psu tavsiye etti sayfalarca hala asus alacam vs. diyosun. alacaksan al burada konu açıp mi,lleti niye uğraştırıyorsun ki
Hocam asus alacağım demiyor birde diyorsunuz ki sayfalarca öneri ettiler ne önerisi ettiler ben diyorumki fsp istemiyor illa onu öneriyorlar marka yazıyorum şunlarda neleri önerirsiniz herkes bildiğini atıyor normalde ben asus Thor 1000w alacaktım içinde atx 3.0 yok diye hayatta o parayı vermem illa asus iste bir şey yok güven ve kalite var.

Fsp seasonic ve quiet varken thermaltake veya Asus veya MSI power bakılmaz Corsair de alınabilir ama fsp seasonic varken hiçbirine bakmam
Seasonic bende güvenirim ama 1000w yok ayrıca fsp ben tercih etmem.

Hocam asus ve Corsair psu da tecrübeli markalar bence çünkü çok sağlam psu ürettiler.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Hocam asus alacağım demiyor birde diyorsunuz ki sayfalarca öneri ettiler ne önerisi ettiler ben diyorumki fsp istemiyor illa onu öneriyorlar marka yazıyorum şunlarda neleri önerirsiniz herkes bildiğini atıyor normalde ben asus Thor 1000w alacaktım içinde atx 3.0 yok diye hayatta o parayı vermem illa asus iste bir şey yok güven ve kalite var.
ben de ondan bahseddiyorum. kafanda markaları zaten belirlemişsin. neden milletten öneri istiyorsun ki? kalite istiyosan fsp alırsın çoğu markanın psu larını fsp üretiyo zaten. çok para vereceksen de git asus al tt al hepsi aynı zaten

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Ülkemizde sadece fsp satılıyor onun dışında Seasonic marka yok.

ben de ondan bahseddiyorum. kafanda markaları zaten belirlemişsin. neden milletten öneri istiyorsun ki? kalite istiyosan fsp alırsın çoğu markanın psu larını fsp üretiyo zaten. çok para vereceksen de git asus al tt al hepsi aynı zaten
Hocam ondan değil benim istediğimi markaların psu önerisi istedim sadece mesela Corsair atıyorum 1000w vardır rezelattir soğutmada ama thermaltake vardır aynı model daha iyidir kimse bunu açıklamadığı için bakmıyorum.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Hocam almam Gigabyte yada fsp başka öneriniz marka belirteyim isterseniz Corsair thermaltake Cooler Master bu markalardan hangi modelleri önerirsiniz?
bende onların gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum bende onları önermem :blobdance: :blobdance: :blobdance:

Top Bottom