Neler Yeni

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING ARGB SORUNU

Teurr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ziya Bilgin
Merhaba gençler geçenlerde indirimdeyken ASUS ROG STRIX B450-F ANAKART aldım. Kasa olarak Cooler Master TD500 tam benim için ama kasa ARGB bir kasa ve anakartda argb girişi yok ne yapmam lazım arkadaşlar. Bu kasayı kullanmanın başka yolu varmı yoksa RGB bir kasa mı almam lazım

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
Ayrı kontrolcü almalısın eğer kasandan çıkmadıysa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samurai
Merhaba gençler geçenlerde indirimdeyken ASUS ROG STRIX B450-F ANAKART aldım. Kasa olarak Cooler Master TD500 tam benim için ama kasa ARGB bir kasa ve anakartda argb girişi yok ne yapmam lazım arkadaşlar. Bu kasayı kullanmanın başka yolu varmı yoksa RGB bir kasa mı almam lazım
İade etme şansın varsa et, hiç araştırmadan süslü görüntüsüne aldanıp almışsın belliki o anakarta para verilmez.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Kasanın kendi kontrolcüsü var zaten. İlla anakarta bağlamana gerek yok.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kontrolcüye bağlayarak kullanabilirsin ama şansın varsa anakartı iade etmeni öneririm.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Anakartı iade edebilir misin ?

Teurr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ziya Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade etme şansın varsa et, hiç araştırmadan süslü görüntüsüne aldanıp almışsın belliki o anakarta para verilmez.
aslına bakarsan görüntüsüne değil f/p olarak 1200tl civarında aldım ve asusada güveniyodum açıkçası anakartı 1 hafta gibi inceledim tüm özelliklerini hepsini tam istediğim gibiydi ama en sonda bu argb sorununu fark etdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartı iade edebilir misin ?
ne yazık ki hayır yurtdışında yaşıyorum arkadaş Türkiyeden aldı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
aslına bakarsan görüntüsüne değil f/p olarak 1200tl civarında aldım ve asusada güveniyodum açıkçası anakartı 1 hafta gibi inceledim tüm özelliklerini hepsini tam istediğim gibiydi ama en sonda bu argb sorununu fark etdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yazık ki hayır yurtdışında yaşıyorum arkadaş Türkiyeden aldı
Yurt Dışında yaşayıp neden Türkiyeden aldınız onu anlayamadım açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samurai
Bu anakartın f/p olduğunu mu düşündün gerçekten. 😂Dediğim gibi belliki yeterince araştırmamışsın, vrm kalitesi leş bir anakart, parasını asla hak etmiyor. 900 TL'ye bu anakarttan kat kat daha iyi B450M PRO S var.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
1612001901980.png

ultrAslan

80+ Bronze
kasdan kontrolcü çıkıyor onunda bağlayabilirsin.

tormentwt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İbrahim Eren
Top Bottom