Neler Yeni

Asus rog strix b450 f gaming yardım bios. Rom dosyası

osyy09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
osman
Selam değerli forum üyeleri sorunum şuki daha önce valorant üzerinde mouse ile macro denerken tabi cahillik ban yedim ve bu banı kaldırayım derken çeşitli spofer ler kullandım sonuçta anakartıma ait olan üretici bilgisi kart sürümü kart modeli vs vs hep değişti anakarta gömülü olarak format atsam da bios güncellemesi yapsam da geçmiyor malesef ama bunların öncesinde bu seri nolarımı vs leri yedek almıştım not defterine fakat amidewin yada afuwin gibi programlara yedek almam gerekiyormuş öyle zannediyorum şuan asıl sorun örneğin asusun programı var ram cache onu kurmak istiyorum fakat hardware verification failed hatası verip kurmuyor sanırım anakartın rog strix b450 f gaming oldugunu görmediği için uyumsuz algılıyor şimdi sizlerden nacizhane bir isteğim olucak lütfen ellerine ASUS ROG STRİX B450 F GAMİNG anakart sahibi olupta afuwin kullanmayı bilen yardımsever arkadaşlarım varsa anakart yedeğini alıp kendi seri nosunu hxd64 ile değiştirip bana atabilirmi yalvarıyorum ya asus rog strix b450 f gaming anakartı olup yardımcı olmak isteyen can ciğer arkadaşlarım bana ulaşın anakartımın son hali linklerdeki resimlerde mevcut :

Top Bottom