Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus rog strix B550-f wifi anakartımın rgb aydınlatması sönmüyor

Asus rog strix B550-f wıfı aldım fakat anakartın pc kapalı olsa bile rgb rog simgeli aydınlatması kapanmıyor anakarta elektrik geldiği sürece yanıyor bunu nasıl düzeltebilirim aceba

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Asus rog strix B550-f wıfı aldım fakat anakartın pc kapalı olsa bile rgb rog simgeli aydınlatması kapanmıyor anakarta elektrik geldiği sürece yanıyor bunu nasıl düzeltebilirim aceba
Bende de aynı durum var xe bende de biosdan yapılıyor. Ama ben yapmadım direk PC kapnınca prizde tuşa basıyorum ve kapatıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı durum var xe bende de biosdan yapılıyor. Ama ben yapmadım direk PC kapnınca prizde tuşa basıyorum ve kapatıyorum
nasıl yapılıyor hocam tarif eder misin

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Normal bir durum. Prize bağlı olduğu sürece bilgisayara elektrik gitmeye devam eder. Yukarıdaki arkadaş kapatmayı açıklamış.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosa gir. Hemen üstte sağda aura on yazıyor onu of yap.
Normal bir durum. Prize bağlı olduğu sürece bilgisayara elektrik gitmeye devam eder. Yukarıdaki arkadaş kapatmayı açıklamış.
tamamdır hocam halletim aura off yapınca komple kapattı aura only yapınca sistem kapanınca sönüyor açılınca yanıyor gayet güzel sıkıntı yok şuanlık halloldu sağolun hocam (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,590
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom