Solveig
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Günay
Evet arkadaşlar bu tarz bir konuyu daha önce açmıştım fakat sorunum çözülmediği için tekrar açmak ve bu konuya bir açıklık getirilmesini çok istiyorum sebebini de anlayamıyorum.
Bundan bir kaç hafta önce am5 bir sistem topladım kurulumu yaptım sorunsuz her şeyi kurdum. Stres testi yaptım, ssd sağlığını kontrol ettim, bios üzerinden fast boot u açtım, bios u güncelliyorum, görev yöneticisi uygulamalar kısmındaki bütün uygulamaları devre dışı bıraktım fakat hala 42 saniyede açılıyor sistemim. Ekran kartım ve power'ım harici bütün parçalarım yeni ve am5 parçalar bu konuda bilgisi olan kim varsa yardımcı olursa sevinirim.
Edit: Bilgisayarı açtığım an ekrana Asus yazısının gelmesi üzerinden 10 saniyeden fazla bir zaman geçmektedir.
Anakart: Asus Rog Strix B650E-F Gaming
İşlemci: Ryzen 5 7600x
Ram: Corsair 16x2 32GB Corsair Vengeance 6000Mhz CL30
Ekran Kartı: Msi RX 6800
Power: Corsair RM 850x
Bundan bir kaç hafta önce am5 bir sistem topladım kurulumu yaptım sorunsuz her şeyi kurdum. Stres testi yaptım, ssd sağlığını kontrol ettim, bios üzerinden fast boot u açtım, bios u güncelliyorum, görev yöneticisi uygulamalar kısmındaki bütün uygulamaları devre dışı bıraktım fakat hala 42 saniyede açılıyor sistemim. Ekran kartım ve power'ım harici bütün parçalarım yeni ve am5 parçalar bu konuda bilgisi olan kim varsa yardımcı olursa sevinirim.
Edit: Bilgisayarı açtığım an ekrana Asus yazısının gelmesi üzerinden 10 saniyeden fazla bir zaman geçmektedir.
Anakart: Asus Rog Strix B650E-F Gaming
İşlemci: Ryzen 5 7600x
Ram: Corsair 16x2 32GB Corsair Vengeance 6000Mhz CL30
Ekran Kartı: Msi RX 6800
Power: Corsair RM 850x