Neler Yeni

Asus Rog Strix G16 G614JI-N3189 vs HP Victus 16-S0001NT

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
neden 2k laptop almak varken sırf 1-2k fazla ödeyip fhd alıyım mantıklı bir kac tane sebep söyle
Sana cümle başında demişim ya güzel arkadaşım derdin 2K değilse Asus tercih edebilirsin diye. Ayrıca HP 2K olsa ne paneli dandik. TN panel kalitesi var laptopun panelinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
dostum bende bu victusu görmüştüm ama almaktan vaz geçtim çünkü sadece 1 tane m2 sdd yuvası var onun yerine işlemcisi i713700h olan 2 tane m2 sdd slotlusunu aldım bence güzel alınabilir oyunlarda falan 2k da ultra ayarlarda sıkıntı yaşamadım ısınma sorunu diyorlar victus için abartılıyor bence ve ekran sallanma sorunuda yok benim aldığımda tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Demir
dostum bende bu victusu görmüştüm ama almaktan vaz geçtim çünkü sadece 1 tane m2 sdd yuvası var onun yerine işlemcisi i713700h olan 2 tane m2 sdd slotlusunu aldım bence güzel alınabilir oyunlarda falan 2k da ultra ayarlarda sıkıntı yaşamadım ısınma sorunu diyorlar victus için abartılıyor bence ve ekran sallanma sorunuda yok benim aldığımda tavsiye ederim
hangi oyunları oynadın şu ana kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana cümle başında demişim ya güzel arkadaşım derdin 2K değilse Asus tercih edebilirsin diye. Ayrıca HP 2K olsa ne paneli dandik. TN panel kalitesi var laptopun panelinde.
aradıgım laptop 4070 32 gb ram qhd ips ekran olması bu laptopu alıp 6-7 sene kullanıcam bu yüzden kaliteli olsun istiyorum onun dışında ram yükseltme nasıl yapılıyor

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
aradıgım laptop 4070 32 gb ram qhd ips ekran olması bu laptopu alıp 6-7 sene kullanıcam bu yüzden kaliteli olsun istiyorum onun dışında ram yükseltme nasıl yapılıyor
Ram yükseltme eğer üretici firma laptop'un alt kasasının açılmasına izin veriyorsa kasayı açıp laptop rami alıp takmayla oluyor. Normal kasadaki bir parçayı yükseltmek gibi düşün. Ayrıca benim düşüncem Victus 6-7 sene götürecek bir laptop değil kendim de kullanıyorum malzeme kalitesi muadillerine göre düşük ve kasası da plastik, cidden paneli o kadar güzel değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Demir
Ram yükseltme eğer üretici firma laptop'un alt kasasının açılmasına izin veriyorsa kasayı açıp laptop rami alıp takmayla oluyor. Normal kasadaki bir parçayı yükseltmek gibi düşün. Ayrıca benim düşüncem Victus 6-7 sene götürecek bir laptop değil kendim de kullanıyorum malzeme kalitesi muadillerine göre düşük ve kasası da plastik, cidden paneli o kadar güzel değil.
bi kaç tane laptop önerir misin kral

Nedox

80+ Bronze
Merhaba. Oncelikle 500 nit zorunlu değil günesin altinda kullanmiyacaksan bana 300 nit baya iyi geliyor mus gibi. 2k öneririm güzel. Ben victusu alirdim 240hz den dolayi. Rog da iyidir ama fhd ondan dolayi biraz süphem var acer de alinabilir fiyatlar yakinsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Demir
@Pycoue victus rog ve acer laptop icin fikrini alabilir miyim

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
@Pycoue victus rog ve acer laptop icin fikrini alabilir miyim
fiyati uygun tutup hp alabilirsin roga o kadar cikmaya gerek yok bence, illa almak istiyosanda o senin kararin tabii ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
hangi oyunları oynadın şu ana kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka benimkininde özellikler aynı tamamen sadece işlemci farklı ve ekstra m2 slotu var rdr2 2k ultra ayarlarda rahat bir şekilde oynatıyor fanların maximum hızda çalıştığını sadece bios yüklerken gördüm rdr2 de bile max hızda çalışmıyorlar bende aynı şekil düşünerek en az 6 7 yıl götürmesi lazım diye aldım bence gönül rahatlığı ile victus alabilirsin istersen benim laptopun özelliklerinede bak hem asusların aksine numpad var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,187
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom