Neler Yeni

Asus ROG Strix G16 Işık sızması

uhamwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Ali Yuca
İlgilendiği Kategoriler
Laptop
Laptopu yeni aldım bugün elime ulaştı açıp kurulum yaparken fark ettim internette biraz araştırdığımda hemen hemen her ıps laptopta bu sorun olduğunu gördüm sizce normal mi ?

Ekler

• 20240822_153443.jpg
    20240822_153443.jpg
    1.5 MB · Hit: 63

yagizd2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yağız DERELİ
Sizinki çekimden dolayı mı bilmiyorum ama biraz fazla gibi sanki. Bende durum bu şekilde:
WhatsApp Image 2024-08-22 at 22.39.20.jpeg

yagizd2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yağız DERELİ
Hocam kamera olduğundan daha fazla gösteriyor ama ekran siyah olduğu zaman göze batıyor
IPS'in kaçınılmaz sorunu diye bakılıyor duruma ve normalleştirildi ama keşke olmasa. Çünkü harici kullandığım 3 adet IPS monitörde gram sızma yoktu ama 3 adet laptopımda vardı. Bu nedenle laptoplarda daha çok görülüyor diye tahmin ediyorum. Sizi çok rahatsız etmiyorsa böyle kullanmaya devam edin ama çok gözünüze takılıyorsa değişim için şansınızı deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melisa
Aynı model 4070 olanı kullanıyorum, Mayıs ayında aldim, herhangi bir sızma gözüme çarpmadı. Eğer sıkıntı yaratacak bir şeyse bence değiştirin derim.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İade et, asus bi daha alma derim. HP omen yada Lenovonun iyi modellerinu kullan, kafa rahatlığına bak.

uhamwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Ali Yuca
İlgilendiği Kategoriler
Laptop
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade et, asus bi daha alma derim. HP omen yada Lenovonun iyi modellerinu kullan, kafa rahatlığına bak.
Lenovo loq bakıyordum ama ekranının 25ms olduğunu öğrenince vazgeçtim

yusoxdxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf
Laptopu yeni aldım bugün elime ulaştı açıp kurulum yaparken fark ettim internette biraz araştırdığımda hemen hemen her ıps laptopta bu sorun olduğunu gördüm sizce normal mi ?
Hocam bende bundan almayı düşünüyorum pek anlamam sorunun ne olduğunu anlayamadım zahmet olmazsa sorunu açıklayabilir misin ona göre alıp almama karar vereceğim

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

uhamwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Ali Yuca
İlgilendiği Kategoriler
Laptop
Hocam bende bundan almayı düşünüyorum pek anlamam sorunun ne olduğunu anlayamadım zahmet olmazsa sorunu açıklayabilir misin ona göre alıp almama karar vereceğim
Hocam ips ekranlarda oluşan bir sorun backlight bleeding diye araştırırsanız daha fazla konuya ulaşırsınız. Ekran siyah olduğunda fark ediliyor kenarlardan hafif beyaz ışık veriyor.

yusoxdxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf
Hocam ips ekranlarda oluşan bir sorun backlight bleeding diye araştırırsanız daha fazla konuya ulaşırsınız. Ekran siyah olduğunda fark ediliyor kenarlardan hafif beyaz ışık veriyor.
Sağolun hocam araştıracağım. Bilgisayar kullanımını elde ettikten sonra yorumlarını yazar mısın msi katana ile Asus rog arasında kalıyorum

uhamwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Ali Yuca
İlgilendiği Kategoriler
Laptop
Sağolun hocam araştıracağım. Bilgisayar kullanımını elde ettikten sonra yorumlarını yazar mısın msi katana ile Asus rog arasında kalıyorum
Hocam laptop oyun konusunda gayet iyi turbo modu vs var zaten cpu en fazla 92 gördü ekran kartıda 85, klavyesi falan güzel ekran sadece siyah olunca göze batıyor onun harici bir sıkıntısı yok.

yusoxdxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf
Hocam laptop oyun konusunda gayet iyi turbo modu vs var zaten cpu en fazla 92 gördü ekran kartıda 85, klavyesi falan güzel ekran sadece siyah olunca göze batıyor onun harici bir sıkıntısı yok.
Anladım dönüş için teşekürler hocam MSI ile Asus arasında çok kalıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,638
Üyeler
159,649
Son üye
fluxizm
Top Bottom