Karazehir14
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhabalar herkese iyi forumlar,
Yakın bir zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum ve kafamı kurcalayan bir soru var 1. Laptop asusun kendi sitesinde gözükmezken 2.Laptop asusun kendi sitesinde gözüküyor Bunun nedeni ne ve son olarak varsa bu iki laptop arasındaki herhangi bir donanım farkı acemi olduğum için ben anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
1.Laptop
2.Laptop
shop.asus.com
Yakın bir zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum ve kafamı kurcalayan bir soru var 1. Laptop asusun kendi sitesinde gözükmezken 2.Laptop asusun kendi sitesinde gözüküyor Bunun nedeni ne ve son olarak varsa bu iki laptop arasındaki herhangi bir donanım farkı acemi olduğum için ben anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
1.Laptop
2.Laptop
ASUS ROG Strix G16 G615LR-S5216 – Intel® Core™ Ultra 7, RTX 5070Ti, Oyun Laptopu | ASUS Türkiye
ROG Strix G16 (2025) G615 Intel® Core™ Ultra 7 255HX işlemci sayesinde güvenle oyun oynayın. NVIDIA® GeForce RTX™ 5070Ti Dizüstü Bilgisayar GPU'su ve 32 GB'a DDR5-5600 RAM ciddi oyun gücü ile desteklenen 2025 Strix G16, oyun oynamanızı en yüksek performansta tutmak için mükemmel miktarda güce...