ASUS ROG Strix G16 (RTX 4060) alınır mı

Wqxte

80+
Reaksiyon skoru
12
Bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum hem üniversitede kullanacağım hem oyun oynayacağım. Bütçem 60-70bin arasında. Şöyle bir bilgisayar buldum asusun sitesinde. Sizce alınır mı? Farklı önerilere de açığım. Fakat rog strix istiyorum, soğutması ve fanının sessiz çalışması konusunda daha başarılı diye biliyorum.

Bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum hem üniversitede kullanacağım hem oyun oynayacağım. Bütçem 60-70bin arasında. Şöyle bir bilgisayar buldum asusun sitesinde. Sizce alınır mı? Farklı önerilere de açığım. Fakat rog strix istiyorum, soğutması ve fanının sessiz çalışması konusunda daha başarılı diye biliyorum.
i9 ve RTX4060 olanı kullanıyorum, memnunum. Sorularını sorabilirsin.

O fiyatlari hak etmiyor roglar.

O fiyatlari hak etmiyor roglar.
Asus almak istiyorum. Tuf serisinden önereceğiniz varsa yazarsan sevinirim. Roglar biraz daha pahali ama uzun süre götürmesini istiyorum ve soğutmasının kaliteli olması, fanının sessiz çalışması cezbetti beni.

Sessiz modda rahatsız etmiyor evet, soğutması gayet yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada iPhone gibi düşün bu laptopu, bu fiyata çok daha iyi özelliklere sahip bir cihaz alabilirsin. Ama bu malzeme kalitesi olsun, şekli görüntüsü olsun her detayıyla premium bir laptop. Ben sadece teknik özelliklere bakarım, teneke de olsa kullanırım diyorsan sana göre değil.

Bu bütçeye 4060 alınmaz en azından 4070 bakın

İ9 rtx4060 versiyonu var bende de sessiz moda alınca sessiz şekilde çalışabiliyor sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,621
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri