Neler Yeni

ASUS ROG STRIX G16 VS PS5 PRO

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerim akyol
Beyler önümüzdeki günlerde amerikaya gidecegim. Asus rog strix g16 rtx 4060 i7 13650 hx 1tb laptop yada ps5 pro almayi dusunuyorum. Laptop kendi basina 45bin tl. Ps5 pro 25bin tl fakat ps5 alirsam 4k monitor alacagim o da 20bin tl. Yani toplam 45 bin tl oldu. Ya rog strix alacagim yada ayni paraya ps5 pro + 4k monitor alacagim. Hangisini tercih etmeliyim ? Oyun oynamak icin aliyorum.

Yavuxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yavuz Selim
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji hakkında her şey
Dostum bu tamamen senin oynayacağın oyunlara ve en başta senin nasıl keyif alacağına bağlı. Bu seçimi kendin düşünerek almalısın. Örneğin ben laptop tercih ederdim çünkü bilgisayarda arada bilgisayardaki online oyunlara da giriyorum işlerimi de hallediyorum. Tercih senin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi oyunları 4k vesaire oynayacapım diyosan ps al ama o da native vermiyor diye biliyorum zaten

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerim akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bu tamamen senin oynayacağın oyunlara ve en başta senin nasıl keyif alacağına bağlı. Bu seçimi kendin düşünerek almalısın. Örneğin ben laptop tercih ederdim çünkü bilgisayarda arada bilgisayardaki online oyunlara da giriyorum işlerimi de hallediyorum. Tercih senin.

Tabi oyunları 4k vesaire oynayacapım diyosan ps al ama o da native vermiyor diye biliyorum zaten
Ben laptop tarafindayim fakat laptoptan sorun cikar diye korkuyorum acikcasi. Isinma sorunu , fan sorunu vsvs. Konsollarda boyle sorunlar cikmaz gibi bir sey. Yani bu laptopu alip sorun cikmayacagini bilsem kesin alirim. Mesela yazin bu laptopta 6-7 saat oyun oynasam 90 dereceleri gorur mu ? Gorurse almam imkani yok mesela. Laptoplar adami ugrastiriyor bundan korkuyorum. Ps5 al ve tak fişe oyna. Sorunsuz.

Yavuxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yavuz Selim
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji hakkında her şey
Ben laptop tarafindayim fakat laptoptan sorun cikar diye korkuyorum acikcasi. Isinma sorunu , fan sorunu vsvs. Konsollarda boyle sorunlar cikmaz gibi bir sey. Yani bu laptopu alip sorun cikmayacagini bilsem kesin alirim. Mesela yazin bu laptopta 6-7 saat oyun oynasam 90 dereceleri gorur mu ? Gorurse almam imkani yok mesela. Laptoplar adami ugrastiriyor bundan korkuyorum. Ps5 al ve tak fişe oyna. Sorunsuz.
bahsettiğiniz laptopta böyle bir problem yok uğraştıracağını sanmıyorum. ki problem yaşasanız bile asus'un güzel ilgileneceğini düşünüyorum ama zaten sorun çıkartmasın istiyorsunuz. Mantıklı düşünürsek 4060 laptop sizi 2-3 yıl full ayarlarda götürür ama ps5 pro daha en az 4 yıl optimizasyonla oynatacağını düşünüyorum. ama dediğim gibi asus roglarda ısınma sorununa karşı fanlar, tasarım gayet iyi.

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerim akyol
bahsettiğiniz laptopta böyle bir problem yok uğraştıracağını sanmıyorum. ki problem yaşasanız bile asus'un güzel ilgileneceğini düşünüyorum ama zaten sorun çıkartmasın istiyorsunuz. Mantıklı düşünürsek 4060 laptop sizi 2-3 yıl full ayarlarda götürür ama ps5 pro daha en az 4 yıl optimizasyonla oynatacağını düşünüyorum. ama dediğim gibi asus roglarda ısınma sorununa karşı fanlar, tasarım gayet iyi.
Galiba her seyi goze alip rog alacagim gibi hayirlisi

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerim akyol
G16 gereksiz pahalı ps5te parasını haketmiyor
Yok hocam g16 trde pahali , yurtdisinda gayet normal fiyati. ps5 pro da gayet parasini hakeden bir konsol. Son cikan ac oyununda gorduk pronun nasil bir canavar oldugunu.

fiyatları nedense normal gibi geldi sanırım fiyat algımı kaybettim
Fiyat gayet normal. Arkadasin fiyat algisi yok galiba yada ezberden konusuyor.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Yok hocam g16 trde pahali , yurtdisinda gayet normal fiyati. ps5 pro da gayet parasini hakeden bir konsol. Son cikan ac oyununda gorduk pronun nasil bir canavar oldugunu.

Fiyat gayet normal. Arkadasin fiyat algisi yok galiba yada ezberden konusuyor.
Türkiye için konuştum kb

45kymış hala çok 45k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,762
Üyeler
172,134
Son üye
Serdar Aydoğan