Neler Yeni

ASUS ROG STRIX G16 YA DA MONSTER TULPAR T7 HANGISI DAHA MANTIKLI?

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Mahir Cengiz

Prawler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Özmen

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Mahir Cengiz
usta bunun 4060 ını aldıydım fan sesinden dolayı iade ettim boşta bile farklı ses çıkartıyordu ama güzel bir laptoptu fan sesi hariç
Bu cihazla ilgili ilk defa fan sesi problemi duyduk hocam ilginç geldi.

Prawler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Özmen
Bu cihazla ilgili ilk defa fan sesi problemi duyduk hocam ilginç geldi.
usta valla fan devrini bile düşürüyordum vır vır vır diye garip bir ses geliyordu boşta bile fanları çalışıyordu fakat bu asusun baktığım videolarda boşta googlede gezerken falan 0 rpm yani çalışmıyor bile fanları adamlar hep slient özelliğini övüyor. gamegarajın laptopu gerçekten güzeldi fakat dediğim gibi o sıkıntı bende olduğu için iade etmek zorunda kaldım gece falan gerçekten çok ses çıkarıyordu boştayken birde lol istemcisi açıkken lole kıyasla daha fazla fan sesi vardı yani öyle gariplikler vardı.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Mahir Cengiz
usta valla fan devrini bile düşürüyordum vır vır vır diye garip bir ses geliyordu boşta bile fanları çalışıyordu fakat bu asusun baktığım videolarda boşta googlede gezerken falan 0 rpm yani çalışmıyor bile fanları adamlar hep slient özelliğini övüyor. gamegarajın laptopu gerçekten güzeldi fakat dediğim gibi o sıkıntı bende olduğu için iade etmek zorunda kaldım gece falan gerçekten çok ses çıkarıyordu boştayken birde lol istemcisi açıkken lole kıyasla daha fazla fan sesi vardı yani öyle gariplikler vardı.
Hocam o zaman sizin cihaz problemli gelmiş. Daha önce bu tarz problemler duymuştum ama bu cihazda duymamıştım geçmiş olsun.

Top Bottom