- Konu Sahibi Konu Sahibi
63K civarında zaten şuan bulduğum rog strix de 63k civarında 50-63k diyebilirizHocam bütçe söyleyin yardımcı olalım.
63K civarında zaten şuan bulduğum rog strix de 63k civarında 50-63k diyebilirizHocam bütçe söyleyin yardımcı olalım.
Bütçe 63k ya kadar çıkabiliyorsa bu cihazdan başkasını almayın hocam bütçenin açık ara en iyisi https://www.gamegaraj.com/urun/slayer4-7-4070-qhd-240hz/63K civarında zaten şuan bulduğum rog strix de 63k civarında 50-63k diyebiliriz
usta bunun 4060 ını aldıydım fan sesinden dolayı iade ettim boşta bile farklı ses çıkartıyordu ama güzel bir laptoptu fan sesi hariçBütçe 63k ya kadar çıkabiliyorsa bu cihazdan başkasını almayın hocam bütçenin açık ara en iyisi https://www.gamegaraj.com/urun/slayer4-7-4070-qhd-240hz/
Bu cihazla ilgili ilk defa fan sesi problemi duyduk hocam ilginç geldi.usta bunun 4060 ını aldıydım fan sesinden dolayı iade ettim boşta bile farklı ses çıkartıyordu ama güzel bir laptoptu fan sesi hariç
asus rog strix g16 4060'lı olan.Hangi serisi?
4060 lı laptopa 63k çok fazla hocam benceasus rog strix g16 4060'lı olan.
Aynen öyle geçenlerde HB 55e satıyordu bi ihtimal alınabilir piyasayı şuan tam bilmiyorum.4060 lı laptopa 63k çok fazla hocam bence
usta valla fan devrini bile düşürüyordum vır vır vır diye garip bir ses geliyordu boşta bile fanları çalışıyordu fakat bu asusun baktığım videolarda boşta googlede gezerken falan 0 rpm yani çalışmıyor bile fanları adamlar hep slient özelliğini övüyor. gamegarajın laptopu gerçekten güzeldi fakat dediğim gibi o sıkıntı bende olduğu için iade etmek zorunda kaldım gece falan gerçekten çok ses çıkarıyordu boştayken birde lol istemcisi açıkken lole kıyasla daha fazla fan sesi vardı yani öyle gariplikler vardı.Bu cihazla ilgili ilk defa fan sesi problemi duyduk hocam ilginç geldi.
Hocam o zaman sizin cihaz problemli gelmiş. Daha önce bu tarz problemler duymuştum ama bu cihazda duymamıştım geçmiş olsun.usta valla fan devrini bile düşürüyordum vır vır vır diye garip bir ses geliyordu boşta bile fanları çalışıyordu fakat bu asusun baktığım videolarda boşta googlede gezerken falan 0 rpm yani çalışmıyor bile fanları adamlar hep slient özelliğini övüyor. gamegarajın laptopu gerçekten güzeldi fakat dediğim gibi o sıkıntı bende olduğu için iade etmek zorunda kaldım gece falan gerçekten çok ses çıkarıyordu boştayken birde lol istemcisi açıkken lole kıyasla daha fazla fan sesi vardı yani öyle gariplikler vardı.