ASUS ROG STRIX G16 YA DA MONSTER TULPAR T7 HANGISI DAHA MANTIKLI?

usta bunun 4060 ını aldıydım fan sesinden dolayı iade ettim boşta bile farklı ses çıkartıyordu ama güzel bir laptoptu fan sesi hariç
Bu cihazla ilgili ilk defa fan sesi problemi duyduk hocam ilginç geldi.

Bu cihazla ilgili ilk defa fan sesi problemi duyduk hocam ilginç geldi.
usta valla fan devrini bile düşürüyordum vır vır vır diye garip bir ses geliyordu boşta bile fanları çalışıyordu fakat bu asusun baktığım videolarda boşta googlede gezerken falan 0 rpm yani çalışmıyor bile fanları adamlar hep slient özelliğini övüyor. gamegarajın laptopu gerçekten güzeldi fakat dediğim gibi o sıkıntı bende olduğu için iade etmek zorunda kaldım gece falan gerçekten çok ses çıkarıyordu boştayken birde lol istemcisi açıkken lole kıyasla daha fazla fan sesi vardı yani öyle gariplikler vardı.

usta valla fan devrini bile düşürüyordum vır vır vır diye garip bir ses geliyordu boşta bile fanları çalışıyordu fakat bu asusun baktığım videolarda boşta googlede gezerken falan 0 rpm yani çalışmıyor bile fanları adamlar hep slient özelliğini övüyor. gamegarajın laptopu gerçekten güzeldi fakat dediğim gibi o sıkıntı bende olduğu için iade etmek zorunda kaldım gece falan gerçekten çok ses çıkarıyordu boştayken birde lol istemcisi açıkken lole kıyasla daha fazla fan sesi vardı yani öyle gariplikler vardı.
Hocam o zaman sizin cihaz problemli gelmiş. Daha önce bu tarz problemler duymuştum ama bu cihazda duymamıştım geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri