Neler Yeni

ASUS ROG STRIX G18 SORUNLU MU?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Şaka mısın sen ya? İddiamız mühendislik diplomasından pil meselesine nasıl geldi? Yazık sana cidden. Çocuk gibi gelmiş hediyemi ver diyor. Pil konusu ile hediye konusunu nasıl bağladın. Bir tane geçmiş yazımı göstersene :)
1680519393166-png.1725511

Senden bir şeyler çıkmalı ki ders olsun. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana g18 sorunsuz diyen oldu mu?
Milleti yanıltmaktan başka bir iş yaptığı yok zaten 😀 Ben de g16 yı kullanıyorum en ufak bir sorun yok. Çok övdüğü omen laptop forumlarda sorun ile dolu :)
Üniversitede teoride gördüğü 2 3 teknik kelime Asus mühendislerine ahkam kesmesi komedi ötesi 😂
Reklama gerek var mı sence? Neyin derdindesin? Ortada ispatlık bir konu mu var? Tezini açık açık söyle ortaya iddia koy çürüteyim seni istersen :)
:) Mertliğine ne oldu ?

Senden bir şeyler çıkmalı ki ders olsun. :)
Hakkımda dediğin üniversite mezuniyetin yok, diplomanı göster vs. İthamlarını ispatla hediye edeceğim dedim eğer ispatlayamazsan kendi laptopunu hediye edecektin. Hala aynı şeyi diyorum. Var mısın yok musun onu söyle. Laf kalabalığı yapma :)

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hakkımda dediğin üniversite mezuniyetin yok, diplomanı göster vs. İthamlarını ispatla hediye edeceğim dedim eğer ispatlayamazsan kendi laptopunu hediye edecektin. Hala aynı şeyi diyorum. Var mısın yok musun onu söyle. Laf kalabalığı yapma :)
Benim hakkımda sen asılsız ithamlarda bulundun. Karşılığını ödemeye yemedi mi :D Laf kalabalığı yapma
Kısas yapmaya mertliğin yemedi mi :d

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bak ispatlık olan konu buydu. Kelime oyunu yapma :) iddiaya var mısın yok musun onu söyle sen

"Aksi takdirde senden bir şeyler çıkmalı ki ders olsun" :)

Biliyorum yemeyecek zaten, sadece haklı olduğumun keyfini çıkarıyorum. Ve hala konuyla alakalı elektronik mühendisliği belgenizi bekliyorum

"Aksi takdirde senden bir şeyler çıkmalı ki ders olsun" :)

Biliyorum yemeyecek zaten, sadece haklı olduğumun keyfini çıkarıyorum. Ve hala konuyla alakalı elektronik mühendisliği belgenizi bekliyorum
Elektronik mühendisliği mi? O nereden çıktı şimdi hahahahaha. Mühendislik kısmı elektroniğe evrildi bir anda. Yazma Allah için ya. Daldan dala atlıyorsun sürekli:) Mühendislik diplomamı ispatlarsam laptopunu hediye edecek misin soruma cevap ver. Lafı çarpıtma

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
O nereden çıktı şimdi hahahahaha.
Konumuz inşaat mühendisliği mi ? Benim elektronik bilgimi kaldırım mühendisliğiyle mi yargılıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektronik mühendisliği mi? O nereden çıktı şimdi hahahahaha. Mühendislik kısmı elektroniğe evrildi bir anda. Yazma Allah için ya. Daldan dala atlıyorsun sürekli:) Mühendislik diplomamı ispatlarsam laptopunu hediye edecek misin soruma cevap ver. Lafı çarpıtma
Bana gelince laptop ver, kendin asılsız ithamlarda bulununca R at. hahahahaha Klasik...

Konumuz inşaat mühendisliği mi ? Benim elektronik bilgimi kaldırım mühendisliğiyle mi yargılıyorsun.
Sen demedin mi üniversite mezunu değilsin diye? İnşaat elektronik nerenden çıkarıyorsun. Seviyeyi yere düşürdün iyicene. Foruma kirlettiğin yeter. Cevap verme istersem. Çok yazmak istiyorsan özele gel

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Sen demedin mi üniversite mezunu değilsin diye?
Değilsin zaten, olsan burada güç elektroniği tartışıyor olmazdık, kağıt üstünde her şey belli zaten. :) Mühendis de değilsin. Üniversite öğrencisi de değilsin. Olsa olsa yüksek oluk, onu okumak için de seviye gerekmiyor zaten.

Değilsin zaten, olsan burada güç elektroniği tartışıyor olmazdık, kağıt üstünde her şey belli zaten. :) Mühendis de değilsin. Üniversite öğrencisi de değilsin. Olsa olsa yüksek oluk, onu okumak için de seviye gerekmiyor zaten.
Buradaki arkadaşlar şahit olsun istediğin ortama gel diyorum. İspatlarsam laptopunu hediye et. Madem çok eminsin neden kabul etmiyorsun :)

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Buradaki arkadaşlar şahit olsun istediğin ortama gel diyorum. İspatlarsam laptopunu hediye et. Madem çok eminsin neden kabul etmiyorsun :)
Kendin asılsız ithamlarda bulununca cezasını çekmiyorken ben neden çekeyim ? :D ? Sence de fazla "mert" değil misin ?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri