HmzaY
80+ Gold
Dahası
Ben siparişi verdim arkadaşlar tartışmaya gerek yok artıkSon olarak ben ROG alınmaz da demiyorum, sadece parasını hak etmiyor.
Böyle potansiyel sorunları, sıkıntıları yaşatma riski varsa değerinin düşmesi lazım. Gidip Omen ile aynı fiyattan pazara giremezsin.
Kendi cihazım için konuşacak olursam zamanında 30K verdim cihaza, ama ederi nereden baksan 25K.
Sizin kullandığınız model için de aynısı geçerli. 40K dan satılıyor şuan. Ama ederi 30-32K.
tabii ki sizden beklediğim tepki mertlik yapıp kendiniz haksız çıkınca bunu kabullenip o kat be kat maaşınızla laptop yollananız değildi tabii ki, zaten yemez.
Büyük konuşup duruyorsunuz çünkü. Klavye komandoluğu diyeceğim de yaşınız onun için yine büyük.
![]()
Hocam hangi modelden aldınız acaba ?Ben siparişi verdim arkadaşlar tartışmaya gerek yok artık![]()
Kimsenin gönlü kalmasın diye ne Asus ne HP aldımHocam hangi modelden aldınız acaba ?
Güzel günlerde kullanın. Ben şansımı asustan yana kullanacak gibiyimKimsenin gönlü kalmasın diye ne Asus ne HP aldım
Gigabyte Aorus 17X Gaming Laptop 17.3" QHD 240Hz Intel i9 13th Gen NVIDIA RTX 4080 16GB RAM 1TB SSD - Newegg.com
Buy GIGABYTE AORUS 17X - 17.3" Thin Bezel QHD 2560x1440 240Hz Display - NVIDIA GeForce RTX 4080 Laptop GPU 12GB GDDR6 - Intel Core i9-13900HX - 16GB DDR5 RAM - 1TB SSD - Win11 Pro - Gaming Laptop (AORUS 17X AXF-B4US694SP) with fast shipping and top-rated customer service.Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Hocam Basiliks X tavsiye eder misiniz?G16 aldım oldukça memnunum, başlangıçtaki coil whine harici hiç bir sorunu yok o da bir sorun olarak sayılmıyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi ışık sızmasıda yok. Batarya, mazleme kalitesi ve sıcaklık olarak gerçekten muazzam bir cihaz. Düşük fan sesiyle piyasadaki çoğu laptopun tam fan ile soğutamayacağı kadar soğuk çalışıyor, İade ettiğim victus ilk dakika tam fanda 101 görüyordu.
Hamza hocam bütün asus konularına spawnlanıyoralırken beni de baya düşündürmüştü ancak şuan bozulsa gider tekrar aynısını alırım. Cihaz mü kem mel.
Valla kanka Asus alacaksan çok araştırma ben de buraya Asus alıyorum diye geldimGüzel günlerde kullanın. Ben şansımı asustan yana kullanacak gibiyim.
Ederim, ergonomisi ve pil ömrü güzel.Hocam Basiliks X tavsiye eder misiniz?
Hocam hangisini araştırmazsan en iyisi oValla kanka Asus alacaksan çok araştırma ben de buraya Asus alıyorum diye geldim![]()
Bak o da olabilirHocam hangisini araştırmazsan en iyisi o![]()
Bağlantı kopma sorunu yaşıyor musunuz?Ederim, ergonomisi ve pil ömrü güzel.
oyunda geçerli ıvır zıvır. nvidia hediyesi.