Asus rog strix g513ih-hn002 düşük FPS

Dual ram olayı sadece APU işlemciler için geçerli benim İş yerindeki Güncel sistemim Single 16 gb ram ile kullanıyorum rtx 3060 ekran kartı ile youtube daki testlerler ile aynı fps alıyorum.

8 gb ram günümüz için çok yetersiz artık.

Öncelikle amd işlemcilerde dual chanel RAM çok önemli çünkü tek kanal 8 gb ram varken Amd işlemciler tam performans gösteremez. Ama önce msi afterburner indirip oyun içi sıcaklık ve kullanım değerlerini atmanız lazım. Çünkü cihazın ya sorunu tek kanal RAM ya da harici gpu’yu kullanamaması
bilmiyorum bu değerleri mi istiyorsun ve bu işini görür mü ama 5dk bf5 oynarkenki değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 gb ram günümüz için çok yetersiz artık.
bence de ama bu kadar düşük değer vermesi de çok saçma geliyor bana

Ekler

• bf5 ısı değerleri.png
    bf5 ısı değerleri.png
    4 MB · Hit: 53
bilmiyorum bu değerleri mi istiyorsun ve bu işini görür mü ama 5dk bf5 oynarkenki değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence de ama bu kadar düşük değer vermesi de çok saçma geliyor bana

harici ekran kartı yüzde 44, işlemci ise yüzde 64 kullanıyor… tam tersi olsa çok daha iyi olur. Nvidia halkında pek bilgim yok ama @DOGANALPASLAN hocam nvidia ekran kartının performans ayarlarını biliyordur yardımcı olabilir. Ama sorun bana Single ram’den dolayı gibi geldi. Çünkü 8 gb ram günümüz için gerçekten çok yetersiz

harici ekran kartı yüzde 44, işlemci ise yüzde 64 kullanıyor… tam tersi olsa çok daha iyi olur. Nvidia halkında pek bilgim yok ama @DOGANALPASLAN hocam nvidia ekran kartının performans ayarlarını biliyordur yardımcı olabilir. Ama sorun bana Single ram’den dolayı gibi geldi. Çünkü 8 gb ram günümüz için gerçekten çok yetersiz
ama oyundan oyuna da değişir lolde de 8gb yeter bence

Hocam ben aldığım ayarlarda kullandım , hiç dokunmadım;(

ozaman yanlış bilgi vermiş olabilirim işlemciniz gereğinden fazla yüke bindiği için ekran kartınız görevini yerine getiremiyor oyüzden FPS kaybı yaşıyorsunuz arka planda işlemcinizi yoran şeyi bulun eğer sadece oyun yoruyorsa Başka çözümler deneyebilirim. @DOGANALPASLAN bilgisi olabilir onada sormak lazım.
Durum buysa ayarlardan çözünürlüğü 2k ya falan getirip yükü ekran kartına paylaştıra bilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,943
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri