Pahali geldi banaAsus ROG Strix G513RM-HQ163 almayı düşünüyorum sizce alınır mı FPS performansı nasıl olur
RTX 3050 li almayı düşündüm fakat ekran kartının performansı pek iç açıcı gelmedi çözüm olarak böyle bir şey almaktan başka çare kalmıyor malum şuanki pc fiyatları sabit kalmıyorPahali geldi bana
Git acer nitro 5 al 12700h 3060 lı yafa git 3070 al daha iyi buna bu kadar verceğineRTX 3050 li almayı düşündüm fakat ekran kartının performansı pek iç açıcı gelmedi çözüm olarak böyle bir şey almaktan başka çare kalmıyor malum şuanki pc fiyatları sabit kalmıyor
5 yıl Acer kullandım ve pek memnun kalmadımGit acer nitro 5 al 12700h 3060 lı yafa git 3070 al daha iyi buna bu kadar verceğine
Acer artık üst seviye laptop oldu ekran kartları falan max p 140 w ve daha iyi eski nesile göre acer5 yıl Acer kullandım ve pek memnun kalmadım
İşlemci önemliyse alınır onur yancan bu fiyata 3070 laptop bulunuyorAsus ROG Strix G513RM-HQ163 almayı düşünüyorum sizce alınır mı FPS performansı nasıl olur
3070 al yada i7 li 3060 al5 yıl Acer kullandım ve pek memnun kalmadım
Acer bilgisayarlara artık pek sıcak bakmıyorum ama fikriniz için teşekkürler3070 al yada i7 li 3060 al
Tamamda i7 li bi bilgisayar çok fark ediyor bide 3070 lide çok fark etcek istersen al ama sen bilirsinAcer bilgisayarlara artık pek sıcak bakmıyorum ama fikriniz için teşekkürler
Yani illa acer olmasın baika bi i7 li pc de alabilirsinAcer bilgisayarlara artık pek sıcak bakmıyorum ama fikriniz için teşekkürler
Ben aldım daha kutunsunu açamadım ama ben genel anlamda beğeniyorum sıvı metal kullanmaları kasa ayrıntıları ve bileşenler beni yansıtıyordu ve aldım ama performans ver dersen 3070 modellere bakabilirsinTamamda i7 li bi bilgisayar çok fark ediyor bide 3070 lide çok fark etcek istersen al ama sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani illa acer olmasın baika bi i7 li pc de alabilirsin