Neler Yeni

Asus ROG Strix G15 VS Lenovo LOQ

YBugraM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yakup Buğra
Merhabalar

Başlıkta görüldüğü üzere bu fiyat skalasında bu 2 laptoptan sizce hangisi alınabilir? Asus ROG bildiğim kadarıyla iyi bir model soğutma sistemi, malzeme kalitesi vs. olsun. Lenovo LOQ tarafının bundan fazla aşağı kalır bir yanı var mı, varsa bile bu koşullarda RTX 4060 ı tercih etmek 3060 a göre daha mı uygun olur? Watt değerleri ve işlemci farklarını falan göz önünde bulundurarak ne dersiniz bu iki laptop için?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...spsYfTrG5XVYnEjIMZ8ws58UsvqX9vGBoCBHQQAvD_BwE

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,628459109.html

Benim yakın olduğum taraf lenovo olsa da görüşünüzü almak istedim teşekkürler.
Bunun haricinde işlemci ve ekran kartından kısarak 25-30k bandında laptop önerileriniz nelerdir ?

Ronades

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ramazan Bostancı
Attığın asus laptop eski bir model. Alınmasını tavsiye etmem. Lenovo özellik olarak daha yeni ve daha güzel. Alternatif olarak önerim şu victusa bakabilirsin.

Hp Victus 16-R1042NT Intel Core I5 14500HX 16GB 1tb SSD 8gb RTX4060 Win 11 Home 144Hz 16.1" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 9J244EA

YBugraM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yakup Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığın asus laptop eski bir model. Alınmasını tavsiye etmem. Lenovo özellik olarak daha yeni ve daha güzel. Alternatif olarak önerim şu victusa bakabilirsin.

Hp Victus 16-R1042NT Intel Core I5 14500HX 16GB 1tb SSD 8gb RTX4060 Win 11 Home 144Hz 16.1" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 9J244EA
Öneriniz için teşekkürler, Hp nin eskiden kötü bir namı vardı özellikle kronik ısınma konusunda. Geri kalmışlığımdan soruyorum hp de hala böyle sorunlar yaşanıyor mu? Bir de performanstan biraz olsa da kısıp malzeme kalitesinin iyi olması gerektiğini düşündüğümden hala lenovo ya daha yakınım bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba?

Ronades

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ramazan Bostancı
Öneriniz için teşekkürler, Hp nin eskiden kötü bir namı vardı özellikle kronik ısınma konusunda. Geri kalmışlığımdan soruyorum hp de hala böyle sorunlar yaşanıyor mu? Bir de performanstan biraz olsa da kısıp malzeme kalitesinin iyi olması gerektiğini düşündüğümden hala lenovo ya daha yakınım bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba?
Bir tekno markete giderek cihazları yakından incelemeni tavsiye ederim. Bu şekilde içine sineni alabilirsin. Bu durumlarda marka bazlı değil de model bazlı bakmak lazım. Aynı modelin bile içerisinde farklı farklı seçeneği var. Victusu ben kullanmadım. Kullanan arkadaşlardan ve gördüğüm incelemeler kadarıyla gayet iyi duruyor. 14. Nesilde ekranı da iyileştirilmiş. Menteşe konusunun da çözüldüğü söyleniyor. Benim attığım bir alternatif sadece. Lenovo loq ise son çıkan yeni kasa sanırım. Kullanan pek kişi yok şuan için. Kötü olacağını düşünmüyorum kesinlikle. Dediğim gibi gidip görmek en iyisi bence. Listene acer nitro 16 yı ekle. Gitmişken ona da bakmanı tavsiye ederim.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Cihan Karagöz
Aynı asus modelini kullanıyorum. 2k ekran çok güzel fakat oyuna gelince fps yüzünden grafik kısman gerekebiliyor. Arada pc tamamen kitleniyor güç tuşu ile yeniden başlatıyorum. Bazende klavye kitleniyor. Tuşa bastıktan 1 2 sn sonra aktif oluyormuş gibi oluryor. Onda da bios reset atıyorum.

Top Bottom