fatality98
80+
bana herhangi bir kulaklık marka ve modeli söyle sana hemen fotoğrafını bulayım aynı bu attıkların gibi, yani elinde servis verisi olmadan redditten amazondan foto bulmakla olmuyor, bu kulaklıktan atıyorum 10 bin tane satılmış binlercesi kırılma nedeniyle servise gönderilmiş gibi bir veri olmadan bu kulaklık sağlam değildir yorumu yapılamaz.hocam bir kulaklık kırıldıktan sonra artık sesinin bir önemi kalır mı? Ben şahsen böyle kırılan örneklerini gördüğüm kulaklığı almaya çekinirim, Ama parası önemli değil kırılır yenisini alırım diyen varsa alır geçer.
Sağlam olduğunu düşünmüyorum videoda sıfır kulaklığı kıvırıyor ama uzun vadede plastik belki de özelliğini yitirip çatlıyor yada kırılabiliyor. Bende corsair void pro var 4-5 yıllık hala taş gibi duruyor zamanında razer kraken vardı 1 yıl içinde kırılmıştı. Yani yıllarca kullanmak varken neden sağlam olmayan bir kulaklık alıp 1-2 yılda bir değiştireyim.
Bu arada özellikleriyle ilgili bir şey demiyorum sadece malzeme kalitesi iyi demişsiniz bence bu örneklere bakınca iyi değil yanlış yönlendirme olmasın alanın elinde kalırsa senden bilmesin hocam
Amazondan bulduğum inceleme fotoğrafları aşağıda