cloud 2 ile kıyaslamayı geçtim v2x ile bile kıyaslayamazsın o kadar abartmayın.günlerdir hatta bir kaç aydır bu fiyat aralığında itopya asus kampanya yapıp duruyor, bu fiyata alınabilcek net şekilde en iyi kulaklıktır başka kulaklıklara bakmayın boşuna özellikle cloud 2 vs.
hs 80 güzel mi ? hatta hs serisi güzel mi hocam kulak burun boğaza görünmenizi yemin ediyorum ki şiddetle tavsiye ediyorumşuana kadar kullandığım kulaklıklar bunlar
steelseries arctis 7 2019
steelseries arctis 9
asus rog fusion 700
asus rog fusion 2 500
asus rog delta s wireless
asus rog go 2.4
corsair hs80 wireless
hyper x cloud 2
logitech g733
rog fanı değilim hatta arkadaşın büyük firmaların sırf üzerlerinde logoları var diye ürünleri yüksek fiyata koyuyorlar demesinede katılıyorum ama bu üründe geçerli değil, muhtemelen türkiyede stok eritme falan yapıyorlar bu kulaklık bazında, aylardır değişmedi fiyatı arada yükselsede tekrar kampanyaya sokuyorlar, bu fırsat kaçmaz cloud 2 ye 2000 2200 TL asla verilmez bu kulaklık varken.
Mesaj otomatik birleştirildi:
düzelttim o kısmı, hs80 wireless ta çok güzel kulaklık uzun süre kullandım, ama bayadır stok probleminden dolayı yüksek fiyatta.
Ne alırsın kanka bu fiyatlara kablosuz alternatifin nedir?Üzerine para verseler asus çevre birimi almam.
hadi beni geçtim bi ton yerli yabancı inceleme kanalıdamı kulak burun boğaza görünsün, hs80 zamanında aynı şuanki asus gibi çok uygun fiyata satılmıştı (1500-2000tl) ve o fiyata alınabilcek en iyi kulaklıktı.hs 80 güzel mi ? hatta hs serisi güzel mi hocam kulak burun boğaza görünmenizi yemin ediyorum ki şiddetle tavsiye ediyorum
Ürünü deneyen de yanlış bilgi vererek bluetooth var demiş ama. Neyse ki başka bir arkadaşımız düzeltmişKeşke böyle konularda sadece ürünü kendi deneyimleyenler görüş bildirse de sağlıklı bi yönelim olsa. 10 kişi yorum yapıyorsa 7 sinin ürünle alakası yok sadece düşüncesini söylüyor
Hadi oradan o kadar para baydıktan sonra gamepower kalitesinde bir kulaklığı kim kullanmak isteryukardakilerin dediklerine aldanmayın malzeme kalitesi gayet iyi, tabii ki düzgün şekilde kullanmazsanız her kulaklık gibi kırılabilir yapısı var ama katlanma özelliği ile akalası yok bunun, volkan oyun kuvvetleri youtube kanalında incelemesi mevcut sağlamlık testi ile, 1200 1300 lük kulaklıklarla aynı demişler ya koptum orda.
Harbiden çok kaliteli malzemesi varmış iki gönderiden birinde kırık kulaklık fotoğrafı var o kadar para verip kulaklığı kıracak şekilde kullanan kaç kişi çıkar. Kulaklığın kırılgan olduğu incecik plastik kısımlarından belli oluyor zaten.yukardakilerin dediklerine aldanmayın malzeme kalitesi gayet iyi, tabii ki düzgün şekilde kullanmazsanız her kulaklık gibi kırılabilir yapısı var ama katlanma özelliği ile akalası yok bunun, volkan oyun kuvvetleri youtube kanalında incelemesi mevcut sağlamlık testi ile, 1200 1300 lük kulaklıklarla aynı demişler ya koptum orda.
gözlerde sıkıntı var galiba 2 gönderiden birinde kırık kulaklık fotosu göremiyorum sadece 1-2 tane resim atılmış onlarca yorum arasında.Harbiden çok kaliteli malzemesi varmış iki gönderiden birinde kırık kulaklık fotoğrafı var o kadar para verip kulaklığı kıracak şekilde kullanan kaç kişi çıkar. Kulaklığın kırılgan olduğu incecik plastik kısımlarından belli oluyor zaten.
hocam bir kulaklık kırıldıktan sonra artık sesinin bir önemi kalır mı? Ben şahsen böyle kırılan örneklerini gördüğüm kulaklığı almaya çekinirim, Ama parası önemli değil kırılır yenisini alırım diyen varsa alır geçer.gözlerde sıkıntı var galiba 2 gönderiden birinde kırık kulaklık fotosu göremiyorum sadece 1-2 tane resim atılmış onlarca yorum arasında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir kulaklığın değerlendirme ölçütü sadece malzeme kalitesi değil ki bu arada, şimdiye kadar bir çok kulaklık kullandım hepsinde bir sorun eksik kısım olabiliyor birinde malzeme kalitesi çok iyi oluyor adamlar her yerini demirden yapıyor bu sefer kafada hayvan gibi ağırlık yapıyor, birinde hem hafif hem dayanıklı oluyor ama yazılımı berbat işlevsiz sorun çıkarıyor sürekli, diğerinde yazılım iyi malzeme iyi ses kalitesi mikrofon vs kötü, demem o ki evet süper dayanıklı değil bu kulaklık ama 2500 TL ye hem kafada rahat, hem kablosuz ve mobilitesi bu kadar yüksek hem ses kalitesi orta iyi olan mikrofonu orta iyi olan yazılımında çok çeşitli ses ayarı olan ve big brand diyebilceğimiz başka bir markanın ürünü yok malzeme kalitesi çok iyi değilsede bi zahmet hassas şekilde kullan kendine güvenmiyorsan buyur cloud 2 yi al geç tank gibi kulaklık üstünde tepinsen bir şey olmaz tabi senin için tek kriter malzeme kalitesiyse bu yazıyı okuyan arkadaşım.