Sofu_54
80+
- Reaksiyon skoru
- 169
1400e bunu tokatlayan ürünü atar mısın rica etsemrog görünce deliren tayfadansın herhalde...
1400e bunu tokatlayan ürünü atar mısın rica etsemrog görünce deliren tayfadansın herhalde...
1400e bunu tokatlayan demedim bu rog fanboylarıda amma agresif 1400 tllik kulaklıklar seviyesinde dedim.1400e bunu tokatlayan ürünü atar mısın rica etsem
şuana kadar kullandığım kulaklıklar bunlarKeşke böyle konularda sadece ürünü kendi deneyimleyenler görüş bildirse de sağlıklı bi yönelim olsa. 10 kişi yorum yapıyorsa 7 sinin ürünle alakası yok sadece düşüncesini söylüyor
düzelttim o kısmı, hs80 wireless ta çok güzel kulaklık uzun süre kullandım, ama bayadır stok probleminden dolayı yüksek fiyatta.Bluetooth yok bu arada hocam benim kafamda şuan kendisi, ama gene de güzel kulaklık bence.Ben 3bine almıstım. Corsair hs80 wireless gibi işte. Sürücüleri daha küçük ama ses kalitesi olarak kapışırlar, gerçi hs 80 wireless bi tık 16 bin TL ama stok olmadığı için öyle saçma fiyat yoksa amazonUS de 150 dolar falan.Rog strix go 2.4'ü 3 aydır falan kullanıyorum öneririm fiyat performans ama rog kalitesi var gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga boş yapma gayet de sağlam, 1400 TL'ye 3'ün 1'ni bile alamazsın bu zamanda.
Peki hocam arctis wireless ile bunu kıyaslayacak olursanız hangisini önerirsinizşuana kadar kullandığım kulaklıklar bunlar
steelseries arctis 7 2019
steelseries arctis 9
asus rog fusion 700
asus rog fusion 2 500
asus rog delta s wireless
asus rog go 2.4
corsair hs80 wireless
hyper x cloud 2
logitech g733
rog fanı değilim hatta arkadaşın büyük firmaların sırf üzerlerinde logoları var diye ürünleri yüksek fiyata koyuyorlar demesinede katılıyorum ama bu üründe geçerli değil, muhtemelen türkiyede stok eritme falan yapıyorlar bu kulaklık bazında, aylardır değişmedi fiyatı arada yükselsede tekrar kampanyaya sokuyorlar, bu fırsat kaçmaz cloud 2 ye 2000 2200 TL asla verilmez bu kulaklık varken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düzelttim o kısmı, hs80 wireless ta çok güzel kulaklık uzun süre kullandım, ama bayadır stok probleminden dolayı yüksek fiyatta.
Tamam 1400e bunla aynı seviyede olanı söyleyin o zaman.1400e bunu tokatlayan demedim bu rog fanboylarıda amma agresif 1400 tllik kulaklıklar seviyesinde dedim.
evet, o yüzden dışarda kullanmaya müsait dedim, üstelik mikrofonu çıkarsan bile kendi üzerinde dahili mikrofonda var.Mikrofonu çıkıyor mu? Telefonda kullanmak istersek?
yok bunlar böyle hocam. bunu alma derler tamam ne alayım alternatif ne deyince ortadan kayboluyorlarTamam 1400e bunla aynı seviyede olanı söyleyin o zaman.
İtopyada 2000 e düşmüştü geçen ay. Kasımda daha da düşer benceakakçede en ucuz 3200TL olarak gözüküyo şuan
![]()
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com