Neler Yeni

🔥İndirim ASUS ROG STRIX Go 2.4 2479TL !!!

Reav

80+ Silver
Keşke böyle konularda sadece ürünü kendi deneyimleyenler görüş bildirse de sağlıklı bi yönelim olsa. 10 kişi yorum yapıyorsa 7 sinin ürünle alakası yok sadece düşüncesini söylüyor
şuana kadar kullandığım kulaklıklar bunlar

steelseries arctis 7 2019
steelseries arctis 9
asus rog fusion 700
asus rog fusion 2 500
asus rog delta s wireless
asus rog go 2.4
corsair hs80 wireless
hyper x cloud 2
logitech g733

rog fanı değilim hatta arkadaşın büyük firmaların sırf üzerlerinde logoları var diye ürünleri yüksek fiyata koyuyorlar demesinede katılıyorum ama bu üründe geçerli değil, muhtemelen türkiyede stok eritme falan yapıyorlar bu kulaklık bazında, aylardır değişmedi fiyatı arada yükselsede tekrar kampanyaya sokuyorlar, bu fırsat kaçmaz cloud 2 ye 2000 2200 tl asla verilmez bu kulaklık varken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluetooth yok bu arada hocam benim kafamda şuan kendisi, ama gene de güzel kulaklık bence.Ben 3bine almıstım 🥹 . Corsair hs80 wireless gibi işte. Sürücüleri daha küçük ama ses kalitesi olarak kapışırlar, gerçi hs 80 wireless bi tık 16 bin TL ama stok olmadığı için öyle saçma fiyat yoksa amazonUS de 150 dolar falan.Rog strix go 2.4'ü 3 aydır falan kullanıyorum öneririm fiyat performans ama rog kalitesi var gerçekten.

Aga boş yapma gayet de sağlam, 1400 TL'ye 3'ün 1'ni bile alamazsın bu zamanda.
düzelttim o kısmı, hs80 wireless ta çok güzel kulaklık uzun süre kullandım, ama bayadır stok probleminden dolayı yüksek fiyatta.

..............

80+ Bronze
şuana kadar kullandığım kulaklıklar bunlar

steelseries arctis 7 2019
steelseries arctis 9
asus rog fusion 700
asus rog fusion 2 500
asus rog delta s wireless
asus rog go 2.4
corsair hs80 wireless
hyper x cloud 2
logitech g733

rog fanı değilim hatta arkadaşın büyük firmaların sırf üzerlerinde logoları var diye ürünleri yüksek fiyata koyuyorlar demesinede katılıyorum ama bu üründe geçerli değil, muhtemelen türkiyede stok eritme falan yapıyorlar bu kulaklık bazında, aylardır değişmedi fiyatı arada yükselsede tekrar kampanyaya sokuyorlar, bu fırsat kaçmaz cloud 2 ye 2000 2200 TL asla verilmez bu kulaklık varken.

düzelttim o kısmı, hs80 wireless ta çok güzel kulaklık uzun süre kullandım, ama bayadır stok probleminden dolayı yüksek fiyatta.
Peki hocam arctis wireless ile bunu kıyaslayacak olursanız hangisini önerirsiniz

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Mikrofonu çıkıyor mu? Telefonda kullanmak istersek?

Ekler

• b.JPG
    b.JPG
    174.4 KB · Hit: 124

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
@noprektam9113 rahatlığı konusunda ne düşünüyorsunuz bu konu benim için önemli çünkü çok uzun süre kulaklık kullanıyorum eğer rahatlığı iyi ise almayı planlıyorum iyi değilse kasım indirimlerini bekleyip nova 4 almayı planlıyorum

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Fatih Ayhan
Ben kullanıyorum kulaklığı yaklaşık 3 haftadır. Rahatlık konusunda oldukça rahat. Hafiflik konusunda yani çok ağır kulaklıklar kullanmadığım için bana normal geldi yani ekstra bir olayı yok benim için ağırlık konusunda. Ses kalitesi gayet güzel aslında. Yazılımı üzerinden 3-5 ayar yapınca daha da tatminkar seviyeye çıkıyor. Ben biraz kurcalamayı severim. Taşıma çantası çok iyi ve kullanışlı. Mikrofon kalitesi eh yani standart bir kulaklık mikrofonu gibi. Sesimi iletiyor ve iletişim konusunda problem yaşamıyorum. Type-c ya da type-a çıkışı olan (muhtemelen) her cihaza uyumlu olarak çalışıyor. Type-a çevirici çıkıyor içinden. Onun dışında bu fiyata kablosuz ve aşağı yukarı bu şekilde çoklu kullanıma uygun bir kulaklık göremediğim için bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık olarak baktığımı söyleyebilirim.

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Cem Temeltaş
Arkadaşımda var. Dört beş defa tamir etmek zorunda kaldım. Malzeme kalitesi hariç fiyatına göre çok iyi bir kulaklık. Çatlaklar oluştuğunda ilerlemesine izin vermeden yapıştırıcı ile müdahale etmelisiniz. Benden söylemesi.

YazılımKafa

80+ Silver

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Üzerine para verseler asus çevre birimi almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,264
Üyeler
160,511
Son üye
REH94
Top Bottom