Asus ROG Strix Impact II vs Rival 3

Reaksiyon skoru
38,212
Arkadaşım için alacağız sizce hangisi
Çoğunlukla Cs Go oynuyor
Asus ROG Strix Impact II
Rival 3

Asus ROG Strix Impact II kablosuz olarak harika bir makine ben kullandım
10dk kablosu takılı oynarsan Şarj oluyor. Ve günlük 3-4 saat oynama ile 5-6 günü devirmişliğim var.

Asus ROG Strix Impact II kablosuz olarak harika bir makine ben kullandım
10dk kablosu takılı oynarsan Şarj oluyor. Ve günlük 3-4 saat oynama ile 5-6 günü devirmişliğim var.
Hocam alırsak alacağımız model kablolu model kablosuz kullanılmıyor diye biliyorum

Hocam alırsak alacağımız model kablolu model kablosuz kullanılmıyor diye biliyorum
Neden ben 1 sene kablosuz İmpact 2 wireless Stellseries Artics 7 wireless kullandım.
Bunca zaman neden wireless ürünler kullanmamışım dedim kendi kendime.
Bende kablosuzların kablolulara göre gecikmeli cs de valoda sorun yaşatacağından dert ettim ama öle değilmiş.

Neden ben 1 sene kablosuz İmpact 2 wireless Stellseries Artics 7 wireless kullandım.
Bunca zaman neden wireless ürünler kullanmamışım dedim kendi kendime.
Bende kablosuzların kablolulara göre gecikmeli cs de valoda sorun yaşatacağından dert ettim ama öle değilmiş.
Kablosuz modeli 1200 lira hocam ona bütçesi yetmez

Kablosuz modeli 1200 lira hocam ona bütçesi yetmez
Evet bugün sen konu açmadan aklıma geldi alıp bir kenara atıyım diyordum. Bendeki sistemi her şeyi ile sattım çünkü.
Ben İnce hesap indirimlerinde 371₺ almıştım hediyesi ile. 3 saat önce baktım 1200₺ imiş.

Evet bugün sen konu açmadan aklıma geldi alıp bir kenara atıyım diyordum. Bendeki sistemi her şeyi ile sattım çünkü.
Ben İnce hesap indirimlerinde 371₺ almıştım hediyesi ile. 3 saat önce baktım 1200₺ imiş.
Peki hocam sizce kablolu ROG Strix Impact II mi yoksa kablolu Rival 3 mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,263
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri